Basket Talk

EuroLeague: Γκριγκόνις και Πίτερς εκπροσώπησαν τους «αιωνίους» στη συνάντηση της ELPA!

EuroLeague: Γκριγκόνις και Πίτερς εκπροσώπησαν τους «αιωνίους» στη συνάντηση της ELPA!
Με την παρουσία των Μάριους Γκριγκόνις και Αλέκ Πίτερς διεξήχθη το καθιερωμένο ετήσιο μίτινγκ της Ένωσης Παικτών (ELPA) με τον Πρόεδρο της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντίρογκα.
Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, παίκτες και από τις 18 ομάδες της EuroLeague συναντήθηκαν στη Βαρκελώνη και τα... είπαν με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Φυσικά οι «αιώνιοι» είχαν τους δικούς τους εκπροσώπους με τους Μάριους Γκριγκόνις και Αλέκ Πίτερς να δίνουν το «παρών».

«Δεν είναι μυστικό ότι η περσινή χρονιά έμεινε αξέχαστη. Περισσότεροι οπαδοί από ποτέ γέμισαν τα γήπεδά μας, περισσότερα μάτια από ποτέ παρακολούθησαν τα παιχνίδια μας και το περιεχόμενο γύρω τους στην τηλεόραση και τις ψηφιακές πλατφόρμες. Στο γήπεδο, προσφέρατε μια κορυφαία εμπειρία με την αναμφισβήτητα πιο ανταγωνιστική σεζόν στην ιστορία της EuroLeague.

Θέλουμε να ακούσουμε όλες τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε για οποιαδήποτε αμφιβολία έχετε και θέλουμε να σας υποστηρίξουμε με τις πρωτοβουλίες σας, γιατί οι παίκτες είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και η γνώμη σας έχει σημασία. Εύχομαι σε όλους καλή σεζόν με υγεία» τόνισε ο πρόεδρος, Ντέγιαν Μποντίρογκα.

Μετά το τέλος του καθιερωμένου μίτινγκ, οι απεσταλμένοι φωτογραφήθηκαν με τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού πριν επιστρέψουν στις υποχρεώσεις των ομάδων τους για να συνεχίσουν την προτοιμασία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0