Basket Talk

NBA: Η ατελείωτη λίστα παραβάσεων του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ! (video)

NBA: Η ατελείωτη λίστα παραβάσεων του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ! (video)

Γεμάτο ποινικό μητρώο έχει όπως φαίνεται ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ που το όνομά του έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας για όλους τους λάθους λόγους μετά και την επίθεση του στην σύντροφό του.

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας του NBAer, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, προς την σύντροφό του και πρώην παίκτρια του WNBA, Κάισρ Γκόντρεζικ έχει σοκάρει ολόκληρο τον πλανήτη από την αγριότητα του γεγονότος.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 23χρονος γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς, την γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο, κόβοντάς την πάνω από το δεξί μάτι και προκαλώντας μώλωπες και σημαντικό πόνο σε όλο το πρόσωπό της, ενώ την κυνηγούσε μέχρι να ξεφύγει αιμόφυρτη στο διάδρομο.

Ο νέος σταρ του Χιούστον θα δει την καριέρα του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού να κατρακυλάει μετά από αυτό το περιστατικό το οποίο αποτελεί ένα από τα… πολλά που έχει ο μπασκετμπολίστας στο ποινικό του μητρώο.

Ήδη τον Ιανουάριο του 2019, πριν καν μπει στον «μαγικό κόσμο» του NBA, αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα στο κολέγιο όσο ήταν πρωτοετής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια έχοντας μια άγνωστη διαμάχη με τη διοίκηση με αποτέλεσμα την αποβολή του από ένα παιχνίδι.

Λίγους μήνες μετά ο νεαρός γκαρντ συμμετείχε στο ντραφτ του NBA όπου και επιλέχθηκε 30ος από τους Μπακς.

Τον Αύγουστο του 2020 είδε το φως της δημοσιότητας ένα περιστατικό που θυμίζει αρκετά αυτό για το οποίο κατηγορείται τώρα. Όσο αγωνιζόταν για τους Καβαλίερς, κατηγορήθηκε ότι χτύπησε μία γυναίκα στη μέση ενός καβγά ενώ την τράβηξε και από τα μαλλιά χωρίς εν τέλει να καταδικάζεται.

Δε μπόρεσε να κρατηθεί λίγο καιρό χωρίς να κάνει κάποια παράβαση απ’ ό, τι φαίνεται ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, που το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς συνελήφθη λόγω ενός τροχαίου για κατοχή όπλου και μικροποσότητας μαριχουάνας. Τότε η ομάδα του Κλίβελαντ, ακόμα κι αν δεν του επιβλήθηκαν κατηγορίες, περιόριζε τις εμφανίσεις του γκαρντ στο παρκέ κρατώντας τον στην… αφάνεια.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι των Καβς ήταν το 2021, όταν τσακώθηκε με τον General Manager της ομάδας επειδή του μετακίνησε το… ντουλαπάκι του. Ο σύλλογος αποφάσισε να τον δώσει τότε ως ανταλλαγή στους Ρόκετς μην αντέχοντας άλλο τα μπλεξίματά του.

Η νέα ομάδα σίγουρα δεν αποτέλεσε και μια νέα αρχή για τον παίκτη του Χιούστον που σύντομα προκάλεσε αναστάτωση όταν ήρθε στα… χέρια με θαμώνες ενός στριπ κλαμπ στην περιοχή.

Η επιθετικότητά του και η έλλειψη διαχείρισης του θυμού του δεν περιορίστηκε όμως εξωαγωνιστικά.  Το 2022 κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης των Ρόκετς με τους Νάγκετς, ο Πόρτερ Τζούνιορ διαπληκτίστηκε με τον προπονητή του κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου με αποτέλεσμα ο 23χρονος γκαρντ να χάσει την ψυχραιμία του και να αποχωρεί στη μέση του παιχνιδιού από το παρκέ.

Φυσικά το πιο σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα πρόσφατα εναντίον της συντρόφου του όπου της επιτέθηκε χτυπώντας τη σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, όμως η παραπάνω λίστα αποκαλύπτει την ανέκαθεν γνωστή βίαιη συμπεριφορά του η οποία δεν είχε περιοριστεί με κανέναν τρόπο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0