Basket Talk

Γκριν: «Στόχος να βοηθήσω τον Κρις Πολ να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα»

Γκριν: «Στόχος να βοηθήσω τον Κρις Πολ να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα»

Αποφασισμένος να χαρίσει το πρώτο του πρωτάθλημα στον Κρις Πολ είναι ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Συμπαίκτης με τον Κρις Πολ θα είναι από τη νέα σεζόν ο Ντρέιμοντ Γκριν, στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ο φόργουορντ της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο, μιλώντας στο ESPN, εμφανίστηκε αποφασισμένος να χαρίσει στον 38χρονο γκαρντ το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Αναλυτικά είπε:

«Θα είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Ο στόχος μου για φέτος είναι να βοηθήσω τον Κρις Πολ να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα στο NBA. Αυτός είναι ο στόχος μου. Καμία λύτρωση ή οτιδήποτε άλλο για τον Ντρέιμοντ. Ο στόχος είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον Κρις Πολ να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα.

Αν αρχίσουμε να μιλάμε για την ιστορία..., για τα πέντε πρωταθλήματα των Γουόριορς. Μπορούμε να συνεχίσουμε. Ο στόχος δεν είναι να μείνουμε σε αυτά. Κι αυτό μας βάζει σε μία εντελώς διαφορετική συζήτηση. Δεν μου αρέσει να μιλάω με αριθμούς, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάρουμε δύο ακόμα πρωταθλήματα; Γιατί όχι; Σίγουρα υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες στο NBA, αλλά δεν βλέπω κάτι που μπορεί να μας σταματήσει από το να πάρουμε άλλα δύο πρωταθλήματα.
»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0