Basket Talk

Giannis: «Αν οι Μπακς είναι στην ίδια... σελίδα με μένα για το υπόλοιπο της καριέρας μου είναι υπέροχο, αν όχι πρέπει να νικήσω»

Giannis: «Αν οι Μπακς είναι στην ίδια... σελίδα με μένα για το υπόλοιπο της καριέρας μου είναι υπέροχο, αν όχι πρέπει να νικήσω»
Και το... μπαλάκι στους Μπακς. Ο «διψασμένος» για νίκες και διακρίσεις Γιάννης Αντετοκούνμπο προτίθεται να μείνει πιστός στα «ελάφια» αν τα θέλω τους συμβαδίζουν. Αν όχι όμως, το μέλλον του είναι εκτός Ουισκόνσιν.
Στο θέμα των δηλώσεών του προ ημερών επανήλθε στο podcast «48λεπτά» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, διασαφηνίζοντας και πάλι πως το μέλλον του ίσως και να βρίσκεται εκτός Μιλγουόκι.

Η δήλώση του πριν από λίγες μέρες στους New York Times: «Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος έρχεται πρώτη. Δεν θέλω να είμαι 20 χρόνια στην ίδια ομάδα και να μην κερδίσω άλλο πρωτάθλημα», είχε βάλει... φωτιά, η οποία δεν έσβησε μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε στο podcast, κάθε άλλο.

«Έχω κουραστεί να μοιράζομαι την ίδια ιστορία για το Game 6 (σ.σ.: με τους Φοίνιξ Σανς). Θέλω να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις. Αν οι Μιλγουόκι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με εμένα, για το υπόλοιπο της καριέρα μου, θα είναι υπέροχο. Αν όχι, πρέπει να νικήσω»,
τόνισε ο δις MVP του «μαγικού κόσμου» στην αντίπερα όχθη του ωκεανού.
Και συνέχισε: «Είμαι ένα Μιλγουόκι Μπακ. Αλλά πιο σημαντικό, είμαι ένας νικητής. Πρέπει να κάνω οτιδήποτε μπορώ για να κερδίσω και αν υπάρχει μία καλύτερη κατάσταση για να κερδίσω το τρόπαιο "Λάρι Ο' Μπράιαν", τότε πρέπει να την επιλέξω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0