Basket Talk

Κέβιν Πόρτερ Τζ.: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τον ξυλοδαρμό στην πρώην σύντροφό του - Υπέστη κάταγμα αυχενικού σπονδύλου

Κέβιν Πόρτερ Τζ.: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τον ξυλοδαρμό στην πρώην σύντροφό του - Υπέστη κάταγμα αυχενικού σπονδύλου
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες είδαν το φως της δημοσιότητας από τον ξυλοδαρμό του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, γκαρντ των Ρόκετς στην πρώην σύντροφό του και πάλαι ποτέ αθλήτρια του WNBA, Κάισρ Γκόντρεζικ. Την κυνηγούσε μέχρι να ξεφύγει αιμόφυρτη στο διάδρομο.
Σοβαρό περιστατικό οικογενειακής βίας αποτελεί η περίπτωση του νεαρού άσου των Χιούστον Ρόκετς, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και της πρώην σύντροφου του και αθλήτριας του WNBA, Κάισρ Γκόντρεζικ.

Ο
23χρονος Αμερικανός ο οποίος είχε συλληφθεί από τις αρχές κατηγορούμενος για ξυλοδαρμό και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση πριν από λίγες ώρες, αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, οι οποίες θα διαλευκανθούν την 16η του Οκτώβρη στο δικαστήριο του Μανχάταν.

Οι λεπτομέρειες παρόλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι ανατριχιαστικές. Σύμφωνα με μια ποινική καταγγελία, η Γκόντρεζικ είπε στην αστυνομία ότι οΠόρτερ τη γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο με γροθιά, κόβοντάς την πάνω από το δεξί μάτι και προκαλώντας μώλωπες και σημαντικό πόνο στο πρόσωπό της.

Οι εξετάσεις στο νοσοκομείο έδειξαν ότι η 26χρονη Γκόντρεζικ υπέστη κάταγμα σπονδύλου στον λαιμό της.

Οι Ρόκετς ανέφεραν τη Δευτέρα (11/9) σε ανακοίνωσή τους ότι βρίσκονται στη διαδικασία συλλογής πληροφοριών, χωρίς να σχολιάσουν παραπάνω με την κατάσταση βέβαια να μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη για τον νεαρό. Ο Πόρτερ παίζει εδώ και 4 χρόνια στο NBA, με την περσινή του σεζόν να είναι η κορυφαία (19.2 πόντους, 5.3 ριμο, 5.7 ασίστ), ενώ η Γκόντρεζικ, τέταρτη στο draft του 2021, κυκλοφορεί ελεύθερη, ούσα επίσης μοντέλο και ηθοποιός.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0