Basket Talk

Η απίστευτη περιπέτεια για το «τελευταίο αντίο» στον 1ο προπονητή του Σπανούλη!

Η απίστευτη περιπέτεια για το «τελευταίο αντίο» στον 1ο προπονητή του Σπανούλη!
Σε πραγματική «Οδύσσεια» εξελίσσεται το ύστατο χαίρε στον παλαίμαχο αθλητή του Γυμναστικού Συλλόγου της Λάρισας και πρώτου προπονητή του Βασίλη Σπανούλη, Βλάντο Μαϊστρένκο. Κινητοποίηση από πρώην συμπάικτες του για τα έξοδα της κηδείας, το εμπόδιο της κακοκαιρίας «Daniel» και η πρωτοβουλία της Εκκλησίας.
Μία εξέχουσα και καθόλα αναγνωρίσιμη προσωπικότητα στα κιτάπια της «πορτοκαλί θέας» στη Λάρισα, άφησε την τελευταία της πνοή. Ο λόγος για τον πρώην αθλητή και προπονητή του ΓΣΛ, Βλαδίμηρος Μαϊστρένκο ο οποίος άφησε τα εγκόσμια εν μέσω της φρίκης που βιώνει η Θεσσαλία και ο κάμπος της.

Η είδηση έγινε γνωστή από τη γυναίκα του Λόλα, η οποία είχε μεταβεί στην Κατερίνη για δουλειές και αποκλείστηκε εκεί καθώς η εθνική οδός Λάρισας - Θεσσαλονίκης παραμένει κλειστή.

Οι ελλιπείς οικονομικοί πόροι, την ανάγκασαν να κάνει έκκληση σε πρώην συμπαίκτες του ώστε να έχει ο Βλάντο μία αξιοπρεπή ταφή, με τους ίδιους να κινητοποιούνται ευθύς αμέσως.

Ωστόσο, όταν η είδηση έφτασε στα αυτιά ενός αιρετού που γνώριζε τον Μαϊστρένκο, πρώτο προπονητή του Βασίλη Σπανούλη («τσακάλι» όπως τον φώναζε) και του γιου του, δεσμεύθηκε πως θα αναλάβει τα έξοδα της κηδείας, η Εκκλησία δηλαδή, τονίζοντας στον περίγυρό του πως: «Χρωστάμε στον άνθρωπο αυτό». Κάτι σαν δημόσια δαπάνη.

Με την κατάσταση να είναι... ρευστή ελέω των καταστροφών, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το πότε θα συνοδεύσουν οικογένεια, φίλοι και γνωστοί τον Βλάντο Μαϊστρένκο στην τελευταία του κατοικία, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, πρωην τεχνικό του ΓΣΛ και της Ολύμπιας να τονίζει: «Ας είναι καλά ο άνθρωπος που βοηθάει για να έχει αξιοπρεπή κηδεία ο Βλάντο».

Πηγή: www.eleftheria.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0