Basket Talk

Ο ΕΣΑΚΕ επιβεβαίωσε το BN Sports: Οι πρώτοι πέντε εντός έδρας αγώνες της Καρδίτσας θα γίνουν εκτός!

Ο ΕΣΑΚΕ επιβεβαίωσε το BN Sports: Οι πρώτοι πέντε εντός έδρας αγώνες της Καρδίτσας θα γίνουν εκτός!
Τρεις μέρες μετά τις αποκλειστικές φωτογραφίες του BN Sports από την... πισίνα του κλειστού «Γιάννης Μπορούσης», ήρθε και η επιβεβαίωση από τον ΕΣΑΚΕ που ανακοίνωσε την αμοιβαία μετάθεση της έδρας στους πρώτους πέντε αγώνες της Καρδίτσας.
Σχετικά Άρθρα
Η ανείπωτη τραγωδία - φράση στην οποία η χώρα μας τείνει να συνηθίσει πλέον - που έπληξε τον κάμπο της Θεσσαλίας με τις «βιβλικές» πλημμύρες, έχει ξεσπιτώσει ανθρώπους, χωριά, ομάδες και μία από αυτές είναι και η εκπρόσωπος του γεωγραφικού διαμερίσματος στα μπασκετικά «σαλόνια», Καρδίτσα.

Λίγες μέρες λοιπόν μετά το ρεπορτάζ του BN Sports, με αποκλειστικές φωτογραφίες, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για την τύχη των εντός έδρας αγώνων της ομάδας. Με τη σύμφωνη γνώμη λοιπόν και των ομάδων της Basket League, ανακοινώθηκε η αντιστροφή της έδρας στις πρώτες πέντες αναμετρήσεις (να γίνουν εκτός δηλαδή), κατανοώντας τις μεγάλες δυσκολίες τις οποίες έχει να αντιμετωπίσει ο σύλλογος.
image1_2_1_1.jpeg

Μετά το πέρας αυτών και αν είναι αναγκαίο, η Καρδίτσα θα χρησιμοποιεί τη Λάρισα για έδρα της καθώς αυτό είναι το μοναδικό γήπεδο που πληροί τις προδιαγραφές επιπέδου Α1 και βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση από την πόλη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0