Basket Talk

Περιστέρι – ΑΕΚ 80-61: Η ενέργεια της ομάδας του Σπανούλη… κατατρόπωσε την Ένωση! (video)

Περιστέρι – ΑΕΚ 80-61: Η ενέργεια της ομάδας του Σπανούλη… κατατρόπωσε την Ένωση! (video)
Το Περιστέρι ηγήθηκε της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ με 80-61, για λογαριασμό του τουρνουά που διοργανώνεται στη μνήμη του Νίκου Φάσουρα.

Το Περιστέρι αντιμετώπισε την  ΑΕΚ στο πλαίσιο του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» που διεξήχθη για τέταρτη φορά στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου.

Οι «κυανοκίτρινοι» και η «Ένωση» συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της σεζόν 2023/24 που θα βρει τις δυο ομάδες στο Basketball Champions League.

 Σαν καλοκουρδισμένη μηχανή λειτούργησε η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και ισοπέδωσε την ΑΕΚ με 80-61.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα δε μπόρεσε να βρει αντίδραση στην φοβερή παρουσία του Περιστερίου και γνώρισε την ήττα αν και είχε καταφέρει να επικρατήσει απέναντι στην Κλουζ στην έναρξη του τουρνουά (82-76).
Με όπλο τους την άμυνα οι «Πρίγκιπες της Δυτικής όχθης» περιόρισαν για τα καλά τη «Βασίλισσα», η οποία σκόραρε μόλις 28 πόντους στο ημίχρονο!

Η διαφορά μάλιστα... άγγιξε μέχρι και τους 30 πόντους (73-44 στο 35') με τον Τζέιλεν Χαντς να ήταν εκείνος που είχε πάρει τη σκυτάλη και... πλήγωνε την ΑΕΚ.



Ο πλουραλισμός χαρακτήρισε την ομάδα του Βαίλη Σπανούλη αφού πέντε παίκτες του Περιστερίου είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Οι Χαντς και Ράγκλαντ να σημείωσαν από 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Ο Ρένφρο τελείωσε το ματς με 12 πόντους, ενώ οι Πουλιανίτης και Κασελάκης είχαν από 10 πόντους ο καθένας.

Για την πολύ άστοχη ΑΕΚ ο Τίλμαν σκόραρε 14 πόντους, ενώ ο ΜακΡέι πρόσθεσε άλλους 10.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 41-28, 62-41, 80-61

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0