Basket Talk

Στη Λάρισα οι εντός έδρας αγώνες της Καρδίτσας!

Στη Λάρισα οι εντός έδρας αγώνες της Καρδίτσας!
Η έδρα της Καρδίτσας θα αλλάξει μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών από τις καταστροφικές πλημμύρες, ενώ μπορεί να επηρεαστεί και η διεξαγωγή του All Star Game.

Το μόλις πέρυσι ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο της Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης» υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες που έπληξαν την Θεσσαλία έχοντας μετατραπεί κυριολεκτικά σε… πισινά από γήπεδο μπάσκετ όπως σας αποκάλυψε με αποκλειστικές φωτογραφίες το BN Sports.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημιές άνω των 100.000 ευρώ που μπορεί να αγγίξουν και τα 150.000 κυρίως στο παρκέ.

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς θα χρειαστούν 3-4 μήνες για την αποκατάσταση των ζημιών με την ελπίδα να βρεθούν τα κονδύλια για την κάλυψη των εξόδων.

Το πρόβλημα που προκύπτει έχει να κάνει με την έδρα της ομάδας της Καρδίτσας στην Basket League που ξεκινάει σε ένα μήνα. Η Καρδίτσα αναμένεται να ζητήσει η διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων να γίνουν με αντιστροφή της έδρας (δηλαδή όπου είναι εφικτό να γίνουν εκτός με την σύμφωνη γνώμη της αντίπαλης ομάδας), ενώ όπου δε μπορεί να συμβεί αυτό θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στο κλειστό της Λάρισας. Αυτό είναι το μοναδικό γήπεδο που πληροί τις προδιαγραφές επιπέδου Α1 σε περίπου μία ώρα απόσταση από την Καρδίτσα.

Η ζημιά φυσικά και καταλογίζεται ως τεράστια για την ομάδα που ουσιαστικά θα αγωνίζεται σα να μην έχει έδρα.

Αυτό που «κινδυνεύει» παράλληλα είναι η διεξαγωγή του All Star game, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην Καρδίτσα, μιας και είναι πολύ πιθανό να αλλάξει έδρα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0