Basket Talk

Πλημμύρισε (και) το κλειστό της Καρδίτσας «Γ.Μπουρούσης» - Αποκλειστικές φωτό

Πλημμύρισε (και) το κλειστό της Καρδίτσας «Γ.Μπουρούσης» - Αποκλειστικές φωτό
Ούτε το ανακαινισμένο μόλις πέρυσι κλειστό της Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης»... γλίτωσε από τις πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία και κυρίως τον νομό Καρδίτσας προκαλώντας ζημιές που αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να εκτιμηθούν και ενώ σε ένα μήνα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α1.

Όπως φαίνεται από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το BN Sportsτο βοηθητικό γήπεδο (προπονητήριο) μοιάζει περισσότερο με πισίνα παρά με γήπεδο μπάσκετ, οι χώροι στο κάτω μέρος του γηπέδου είναι γεμάτοι με νερό ενώ το νερό έχει μπει και μέσα στο γήπεδο!

image2_2.jpeg

Όπως φαίνεται είναι τουλάχιστον 4-5 πόντοι νερό που έχουν καλύψει τη βάση των διαφημιστικών πινακίδων led ενώ το νερό έχει καλύψει και το μεγαλύτερο μέρος του παρκέ και μέχρι σήμερα το απόγευμα δεν είχε βρεθεί τρόπος να αντληθεί αφού προέχουν φυσικά οι εκατοντάδες κατοικίες που έχουν είτε υποστεί ζημιές είτε καταστραφεί στον νομό όπου χιλιάδες οικογένειες έχασαν όλες τους τις περιουσίες.

image1_2_1.jpeg

Η ομάδα της Καρδίτσας βρίσκεται για προετοιμασία στο Καρπενήσι και περιμένουν τις επόμενες μέρες ενημέρωση για το μέγεθος της ζημιάς στο κλειστό της πόλης που όπως όλα δείχνουν θα είναι μεγάλη αφού υπάρχει κίνδυνος να έχει δημιουργηθεί ανεπανόρθωτη ζημιά τόσο στις πινακίδες led όσο και στο παρκέ κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0