Basket Talk

Το τρικ των Μπακς που εξασφάλισε 75.000 δολάρια στον αδερφό του Αντετοκούνμπο!

Το τρικ των Μπακς που εξασφάλισε 75.000 δολάρια στον αδερφό του Αντετοκούνμπο!

Ποιο το νόημα να αποκτήσεις έναν παίκτη και να τον αποδεσμεύσεις ευθύς αμέσως; Πίσω από τον Άλεξ Αντετοκούνμπο και τους Μπακς κρύβεται ένα μυστήριο οικονομικής φύσης.

Τη μοίρα του Ουισκόνσιν την άλλαξε ένας Αντετοκούνμπο. Κι όταν η επίδρασή του σε μια ομάδα, πόλη, πολιτεία, πρωτάθλημα, πλανήτη είναι ανάλογη αυτή του Γιάννη, τότε είναι λογικό ο οργανισμός να κάνει τα πάντα για να τον διατηρήσει στις τάξεις του και μάλιστα χαρούμενο. Κάπου εκεί έρχεται και ο θεσμός της οικογένειας.

Για λίγες ώρες τα μέλη της οικογένειας Αντετοκούνμπο στην πρώτη ομάδα των Μπακς αυξήθηκαν μιας και ο Άλεξ έβαλε, όπως και την περασμένη σεζόν τέτοια εποχή, την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τα «ελάφια». Η παρουσία του ωστόσο σε αυτή δεν μακροημέρευσε, κάθε άλλο.
αρχείο_λήψης_13.jpg

Λίγες ώρες μετά την - προσωρινή - απόκτηση του πρώην παίκτη της Μούρθια, το Μιλγουόκι τον αποδέσμευσε, εξέλιξη η οποία επιτρέπει βέβαια να διατηρεί τα δικαιώματά του στη G-League. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως αν μείνει δύο μήνες (60 μέρες) στη θυγατρική των Μπακς, είτε αγωνιστεί είτε όχι, θα εξασφαλίσει ένα μπόνους αξίας 75.000 δολαρίων. Όχι και άσχημα θα έλεγε κανείς για χρήματα εξασφαλισμένα «βρέξει χιονίσει» χωρίς καν να χρειαστεί να ιδρώσει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0