Basket Talk

Λαύριο: Ανακοίνωσε τον Καλίντ Μουρ

Λαύριο: Ανακοίνωσε τον Καλίντ Μουρ

Το Λαύριο προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Καλίντ Μουρ, δίνοντας βάσεις στις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Σε άλλη μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το Λάυριο, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Καλίντ Μουρ (23χρονών, 2.01 μέτρα), ο οποίος ετοιμάζεται για την πρώτη επαγγελματική σεζόν της καριέρας του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποτελεί το 7ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Λαυρίου, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά, του Κώστα Παπαδάκη, του Τζέρικολ Χέλεμς, του Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους, του Σαβιέ Κασταντέντα και του Μάρκος Θόρντον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο Λαύριο ο Khalid Moore!

Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Khalid Moore για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο καινούριος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 2000 στη Νέα Υόρκη, έχει ύψος 2,01μ. και αγωνίζεται στις δύο θέσεις των forward.

Επέλεξε το Georgia Tech για να παίξει μπάσκετ στο κολέγιο και από εκεί αποφοίτησε μέσα σε τέσσερα χρόνια, ολοκληρώνοντας παράλληλα και τις σπουδές του το ίδιο διάστημα, παίρνοντας το πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Με το Georgia Tech είχε 5,1 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 32 αγώνες (30 ως βασικός) στη τελευταία του χρονιά, τη σεζόν 2021-2022.

Ως Supersenior αποφάσισε να παίξει μια πέμπτη χρονιά στο κολεγιακό πρωτάθλημα, με το Fordham, στο οποίο πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν.

Έπαιξε σε 33 αγώνες, όλους ως βασικός και σε 31 λεπτά συμμετοχής είχε 15,8 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 35,8% από τη γραμμή του τρίποντου (34/95).

Σκόραρε 20+ πόντους σε 11 από τους 33 αγώνες του με το Fordham, είχε double double σε 5 αγώνες και επιλέχθηκε στην τρίτη καλύτερη πεντάδα της περιφέρειας A-10.

Η ΚΑΕ Λαύριο καλωσορίζει τον Khalid στην οικογένειά της και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0