Basket Talk

Ρίκι Ρούμπιο: Σταματά το μπάσκετ για να βρει την ψυχική του υγεία!

Ρίκι Ρούμπιο: Σταματά το μπάσκετ για να βρει την ψυχική του υγεία!
Είναι κάποιες φορές που ο αθλητισμός και κάθε επαγγελματική ιδιότητα έρχονται δεύτερα όσα χρήματα και δόξα κι' αν έχει αποκτήσει κανείς. Ο Ρίκι Ρούμπιο με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση για λόγους ψυχικής υγείας.
Τον «μπαμπούλα» της ψυχικής υγείας και ισορροπίας δεν τον ξεπερνάς εύκολα αν σου... χτυπήσει την πόρτα και «θύμα» αυτού φαίνεται πως έπεσε και ο Ρίκι Ρούμπιο.

Ο Ισπανός NBAer, ο οποίος επέστεψε στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για το επερχόμενο Μουντομπάσκετ μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, ανακοίνωσε πως σταματά το μπάσκετ προκειμένου να ασχοληθεί με τα... εσώψυχά του. Γεγονός φυσικά που σημαίνει πως είναι μηδαμινές οι πιθανότητες να πατήσει και τα παρκέ της Ασίας με τη «φούρια ρόχα».

«Αποφάσισα να σταματήσω την επαγγελματική μου καριέρα για να ασχοληθώ με την ψυχική μου υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω την Ισπανική Ομοσπονδία για όλη τη βοήθεια που έχω λάβει και για την κατανόηση της απόφασής μου. Σήμερα η "ρόχα" έχει νόημα περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Σας ευχαριστώ. Θα ήθελα να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου με σκοπό να αντιμετωπίσω αυτές τις στιγμές και να είμαι έτοιμος να δώσω περισσότερες πληροφορίες, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», εξηγεί στη δηλωσή του.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0