Basket Talk

Πονίτκα: «Ο περσινός Ολυμπιακός ήταν μία φανταστική ομάδα»

Πονίτκα: «Ο περσινός Ολυμπιακός ήταν μία φανταστική ομάδα»
Συνέντευξη στην σερβική Mozzart παραχώρησε ο πρώην πάικτης του Παναθηναϊκού, Ματέουσζ Πονίτκα, μιλώντας για τον φανταστικό Ολυμπιακό της περασμένης σεζόν και τον αλλαγμένο «τριφύλλι» μεταξύ άλλων.
Ο ηγέτης της «τρελής» πορείας της Εθνικής Πολωνίας μέχρι τα ημιτελικά του EuroBasket2022 και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, άλλαξε επαγγελαμτική στέγη προσφάτως. 

Ο Πολωνός φόργουορντ θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για χάρη της Παρτιζάν και σε συνέντευξη που έδωσε στη σερβική «Mozzart», μίλησε και για το περασμά του από την Ελλάδα. 

«Ο Ολυμπιακός ήταν μια φανταστική ομάδα. Ήταν στο δρόμο για την κατάκτηση της Euroleague. Είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες ομάδες σε όλη την Ευρώπη. Κερδίσαμε μόνο ένα παιχνίδι εναντίον τους, που φυσικά δεν ήταν αρκετό. Τώρα η ιστορία είναι διαφορετική.

Έφυγαν ο Σλούκας και ο Βεζένκοβ, φυσικά ο Ολυμπιακός θα είναι δυνατός, αλλά και ο Παναθηναϊκός άλλαξε εντελώς την ομάδα, έφερε νέους παίκτες, προπονητή. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα είναι η αντιπαλότητα την επόμενη σεζόν. Όσο για τη ζωή στην Αθήνα, ήταν τέλεια. Είναι κρίμα που δεν ήταν λίγο καλύτερα όσον αφορά το μπάσκετ», τόνισε ο Ματέουσζ Πονίτκα.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0