Basket Talk

Βράβευση Γκάλη: Έλαμψε δια της απουσίας του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Βράβευση Γκάλη: Έλαμψε δια της απουσίας του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Η μεγάλη βραδιά της βράβευσης του Νίκου Γκάλη είναι γεγονός και η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από αυτή προκάλεσε σίγουρα αίσθηση.

Ο Νίκος Γκάλης είδε την φανέλα του με το νούμερο «4» να υψώνεται στον ουρανό του γηπέδου που φέρει μάλιστα το όνομά του.

Η φανέλα με την οποία αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό του 1987 και έκανε την Ελλάδα να γνωρίσει και να αγαπήσει το μπάσκετ θα κοσμεί πλέον την σκεπή του ΟΑΚΑ.

Πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρών από αυτή την ξεχωριστή τελετή που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όσων παρευρέθηκαν και την παρακολούθησαν. Συμπαίκτες του θρύλου Νίκου Γκάλη, από την ένδοξη ομάδα της Εθνικής ήταν εκεί με φανερή την συγκίνησή τους για την ιστορική αυτή στιγμή. Ανάμεσά τους, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Λιβέρης Ανδρίτσος, ο Νίκος Λινάρδος και άλλοι πολλοί, μεταξύ τους και ο… μεταγενέστερος Θοδωρής Παπαλουκάς.

Αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως ο σταρ της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν εμφανίστηκε σε αυτή την τιμητική βραδιά που προηγήθηκε του φιλικού αγώνα με την Σλοβενία.

Αυτή η ηχηρή απουσία του δις MVP στο NBA προκάλεσε άσχημη εντύπωση μιας και αποτελεί σημαντικό και αναντικατάστατο μέλος της του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Από την στιγμή που έχει ανακοινωθεί ως μέλος της ομάδας προετοιμασίας ήταν τουλάχιστον αξιοπερίεργο το γεγονός ότι δεν έκανε την εμφάνισή του.

Η στάση του «Greek Freak» αναζωπυρώνει τις φήμες που τον θέλουν αμφίβολο για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Βέβαια, δε μπορούμε να προσπεράσουμε το πολύ γνωστό ζήτημα που τον ταλαιπωρεί με τον τραυματισμό του, όμως η απουσία του δίνει πλέον άλλη διάσταση στις φήμες για την συμμετοχή του και φέρνει στο φως τους προβληματισμούς σχετικά με την σχέση του τόσο με την ομοσπονδία όσο και με την Εθνική γενικότερα. Ίδωμεν…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0