Basket Talk

Ο Έλληνας… θεός Μάτζικ Τζόνσον που δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει την Ελλάδα

Ο Έλληνας… θεός Μάτζικ Τζόνσον που δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει την Ελλάδα
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Μάτζικ Τζόνσον απολαμβάνει τις ομορφιές της Ελλάδας μοιράζοντας στιγμιότυπα από τις διακοπές του με τους θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μάτζικ Τζόνσον επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα το 2021 και όπως φαίνεται το ταξίδι αυτό του έμεινε αξέχαστο, αφού έκτοτε κάθε χρόνο προτιμάει την χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Με 5,2 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter, περισσότερους από όσους έχουν όλοι οι υπουργοί όλων των κυβερνήσεων μαζί εδώ και 40 χρόνια, ο θρύλος του NBA προσφέρει απλόχερα την καλύτερη δυνατή διαφήμιση για την χώρα μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η «παρθενική» γνωριμία του Τζόνσον με την Ελλάδα συνέβη στις 24 Ιουνίου 2021 με σημείο εκκίνησης την όμορφη Κέρκυρα.

Εκεί στην πρώτη του επαφή με την χώρα δεν δίστασε να δείξει τον ενθουσιασμό του και να έρθει σε επαφή με τους ντόπιους κατοίκους που είτε τον χαιρετούσαν, είτε του πατούσαν κόρνα!

Επόμενη στάση η ξεχωριστή πατρίδα του Οδυσσέα, η Ιθάκη.

Φυσικά και από το οδοιπορικό στα νησιά του Ιονίου δε θα μπορούσε να λείψει η Ζάκυνθος. Ο σταρ των Λέικερς βρέθηκε εκεί μαζί με την οικογένειά του και μερικούς φίλους όπου μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν τη μεγαλύτερη εκκλησία του νησιού, τον Άγιο Διονύσιο και απόλαυσαν τις ντόπιες νοστιμιές.


Το 2022 βρήκε τον θρύλο του NBA να προτιμάει το Αιγαίο Πέλαγος, για αρχή τουλάχιστον. Η γραφική Σαντορίνη δε μπορούσε να λείψει από τους προορισμούς του Τζόνσον που περιπλανήθηκε στα ολόλευκα σοκάκια της και θαύμασε το περίφημο ηφαίστειο.

Στο δεύτερό αυτό ταξίδι του στα μέρη μας ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ θέλησε να τιμήσει την ιστορία της χώρας που τον φιλοξενεί. Ο Μάτζικ Τζόνσον… μαγεύτηκε από τον επιβλητικό Παρθενώνα, περιπλανήθηκε στην Ακρόπολη και εστίασε στην Αρχαία ιστορία της Ελλάδας, ενώ τη μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς του «φίλους».

Επόμενος σταθμός;  Η διώρυγα της Κορίνθου μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Κούκι.

Απ’ ό,τι φαίνεται η Ζάκυνθος ήταν αυτή που «έκλεψε» την καρδιά του κορυφαίου NBAer, αφού επέλεξε να τις αφιερώσει ξανά μερικές μέρες από το ταξίδι του. Αυτή τη φορά έφαγε, χόρεψε και διασκέδασε με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, Σάμιουελ Τζάκσον, που είναι ευρέως γνωστός από την ταινία του Ταραντίνο, «Pulp Fiction».


Η τρίτη συνεχόμενη επίσκεψη του 5 φορές πρωταθλητή από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού στην χώρα μας, αφού διέσχισε ξανά τον Ισθμό της Κορίνθου, περιλάμβανε αρχικά τουρ στις Κυκλάδες με το γιοτ του. «Χόρτασε» από πάρτι στη Μύκονο και φωτογράφισε την γυναίκα του στο Σαντορινιό Ημεροβίγλι.


Η αγάπη του Μάτζικ Τζόνσον για τα νερά του Ιονίου, όμως, ξεχωρίζει και ο δρόμος του όλο τον οδηγεί εκεί. Απόλαυσε τις θάλασσες της Κεφαλονιάς και δεν σταμάτησε να εξυμνεί τις ομορφιές της Ελλάδας σε κάθε ανάρτησή του.

Το αποκορύφωμα; Ο 12 φορές All Star διασκέδασε στο κότερο του μαζί με το πλήρωμα και την οικογένεια του ντυμένος σαν «Έλληνας θεός» και απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα.

«Το πλήρωμα του Phoenix 2 έβαλε απόψε έναν Έλληνα θεό και μια φαντασμαγορική θεά στο γιοτ. Διασκεδάσαμε τόσο πολύ και ο σεφ ετοίμασε μια εξαιρετική ποικιλία για να το απολαύσουμε. Τι όμορφο που ήταν απόψε το ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως όλα δείχνουν θα χωρέσει στο πρόγραμμά του και την αγαπημένη του Ζάκυνθο για ακόμη μία φορά, αφού βρίσκεται σταθμευμένος με το ιδιωτικό του σκάφος στην ευρύτερη περιοχή του νησιού.

Σαν άλλος Τομ Χανκς, ο Μάτζικ Τζόνσον, έχει αγαπήσει την Ελλάδα και αφιερώνει τα καλοκαίρια του εξερευνώντας τις ομορφιές της και διαφημίζοντάς την όσο κανείς άλλος παγκοσμίως. Τρεις φορές είναι αρκετές για πει κανείς πως θα γίνει τακτικός επισκέπτης.

Ευτυχία Οικονομίδου

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0