Basket Talk

Ερνανγκόμεθ: «Η επιθυμία του προέδρου για νίκη με έκανε να επιστρέψω από το ΝΒΑ»

Ερνανγκόμεθ: «Η επιθυμία του προέδρου για νίκη με έκανε να επιστρέψω από το ΝΒΑ»
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε στο κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο YouTube, για τη μεταγραφή του και τον τρόπο υποδοχής τους από τον κόσμο.
Σχετικά Άρθρα
Ενθουσιασμένος από τις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Μιλώντας στο κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο YouTube, αναφέρθηκε τόσο στους λόγους που τον έπεισαν να αφήσει το ΝΒΑ, όσο και στην υποδοχή που έτυχε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό:

«Νιώθω υπέροχα, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ανυπομονώ να παίξ εδώ (σ.σ.: στο ΟΑΚΑ), να δω τους οπαδούς να τρελαίνονται και απλά ν αγωνιστώ με αυτή την ομάδα. Αισθάνομαι ότι ο πρόεδρος θέλει να κερδίσει πάση θυσία κι αυτή η επιθυμία για τη νίκη με έκανε να επιστρέψω από το ΝΒΑ».

Για τον Εργκίν Αταμάν:

«Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Ξέρει πώς να κερδίζει. Ήταν σε πολύ καλές ομάδες με εξαιρετικές συνθήκες και νιώθω ότι θέλει να κερδίσει κι εδώ».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Νιώθω ότι αγαπούν την ομάδα. Την αγαπούν μέχρι θανάτου. Ακολουθούν την ομάδα οπουδήποτε, ό,τι κι αν γίνει. Αισθάνομαι ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι οπαδοί που υπάρχουν. Μπορείς να το καταλάβεις κι από το αεροδρόμιο. Νιώθω εξαιρετικά. Ακόμη κι όταν υπέγραψα, όλα τα μηνύματα κι η αγάπη που πήρα. Δεν είχα ποτέ ξανά κάτι τέτοιο σε όσες ομάδες αγωνίστηκα. Είναι κάτι που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0