Basket Talk

Μπαλτσερόφσκι: «Όταν μιλάει ο Αταμάν για σένα, είναι σαν να μιλάει ο Πόποβιτς για παίκτη του ΝΒΑ»

Μπαλτσερόφσκι: «Όταν μιλάει ο Αταμάν για σένα, είναι σαν να μιλάει ο Πόποβιτς για παίκτη του ΝΒΑ»
Όσα ανέφερε ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της χώρας του.
Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι παραχώρησε συνέντευξη στο πολωνικό sport.pl, μιλώντας για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τον Αταμάν, αλλά και τη «συμβολή» του Πονίτκα, στη μετακίνησή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό:

«Είναι μεγάλο βήμα για μένα, είμαι έτοιμος και ο χρόνος θα δείξει αν πήρα τη σωστή απόφαση. Νομίζω έκανα το σωστό. Πριν υπογράψω μίλησα με πολύ κόσμο και όλοι ήταν θετικοί».

Για τον Αταμάν και τη δήλωση πως είναι τέλεια προσθήκη για την ομάδα:

«Τιμή μου. Όταν μιλάει τόσο καλά ο Αταμάν για σένα, είναι το ίδιο να μιλάει καλά ο Πόποβιτς για παίκτη του ΝΒΑ. Χαρούμενος που με θέλει στην ομάδα του. Πρέπει να αποδείξω ότι είχε δίκιο. Να το αποδείξω με τη σκληρή δουλειά».

Για το αν μίλησε με τον Ματέους Πονίτκα πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό:

«Ναι αλλά αυτά είναι προσωπικά θέματα. Εντελώς προσωπικές συζητήσεις. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτές (γέλια). Η επίδραση του Πονίτκα στην προπόνηση έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους στην Πολωνία. Είναι το μεγαλύτερο όνομα του πολωνικού μπάσκετ. Όλοι τον ακούνε.

Τον εμπιστεύομαι. Πριν το Eurobasket με βοήθησε πολύ και τώρα προσπαθεί να δουλέψει μαζί μου. Πιστεύει πως θα τον βοηθήσω να πάρω την ομάδα στις πλάτες του. Πάντα με προσέχει, μιλάμε πολύ. Και για το μπάσκετ και για τη ζωή».

Για το buy out που πλήρωσε ο Παναθηναϊκός προς το τέλος της διορίας:

«Ήξερα τι γίνεται από μέσα. Άφησα τους άλλους να γράφουν και να πιστεύουν ότι πιστεύουν. Δεν θα το εξηγήσω. Όλα πήγαν καλά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0