Basket Talk

Ο Μάτζικ Τζόνσον ντύθηκε «Έλληνας θεός»! (video)

Ο Μάτζικ Τζόνσον ντύθηκε «Έλληνας θεός»! (video)
Οι διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον στην Ελλάδα συνεχίζονται και αυτήν τη φορά, απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα στην Κεφαλονιά, ντυμένος σαν «Έλληνας θεός!»
Το πόσο απολαμβάνει την παραμονή του στη χώρα μας, είναι ξεκάθαρο. Ο Μάτζικ Τζόνσον επισκέφθηκε την Ελλάδα για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι και κρίνοντας από τις αναρτήσεις του, κι ένα τρίτο δεν θα προκαλούσε εντύπωση!

«Πήρα το τζετ σκι μου για λίγες ώρες σήμερα το πρωί στον κόλπο του Μύρτου στην Κεφαλονιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση για μένα από το να είμαι έξω στο νερό και να βλέπω μερικές όμορφες ακτές, ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά το πραγματικά εντυπωσιακό, δεν βρίσκεται εκεί.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, φόρεσαν στολές που παρέπεμπαν στην αρχαιότητα και το 12θεο και ανέβασαν σχετικές φωτογραφίες στα social media!

«Το πλήρωμα του Phoenix 2 έβαλε απόψε έναν Έλληνα θεό και μια φαντασμαγορική θεά στο γιοτ! Διασκεδάσαμε τόσο πολύ και ο σεφ ετοίμασε μια εξαιρετική ποικιλία για να το απολαύσουμε! Τι όμορφο που ήταν απόψε το ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα» έγραψε στη ανάρτησή του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0