Basket Talk

Ηλίας Κορομηλάς: «Παντελώς ψευδείς οι αναφορές στο όνομα μου, η αλήθεια πάντα λάμπει»

Ηλίας Κορομηλάς: «Παντελώς ψευδείς οι αναφορές στο όνομα μου, η αλήθεια πάντα λάμπει»
Την απάντησή του στις κατηγορίες του Ουκρανού διαιτητή για απόπειρα δωροδοκίας του πριν από το δεύτερο τελικό του Eurocup 2021 έδωσε ο Ηλίας Κορομηλάς μέσω γραπτής του δήλωσης.
Η σοβαρή καταγγελία του Ουκρανού διαιτητή, Μίκολα Αμρπόσοφ για απόπειρα δωροδοκίας του πριν από το δεύτερο τελικό του EuroCup 2021 έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, με το όνομα του Έλληνα ρέφερι, Ηλία Κορομηλά να εμπλέκεται στην υπόθεση.


Με τη διοργανώτρια αρχή της EuroLeague να κάνει λόγο για έρευνα που ξεκινά και τις ΕΟΚ/ΚΕΔ να ενημερώνουν πως απαλλάσουν τον Ηλία Κορομηλά από τα καθήκοντά του μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ο Έλληνας διαιτητής πήρε θέση για τα όσα ακούγονται, τονίζοντας πως οι καταγγελίες είναι πέρα για πέρα ψευδείς.

Η γραπτή δήλωση του Ηλία Κορομηλά

«Αξιότιμοι Κύριοι

Πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του Μικόλα Αμπρόσοφ ως προς το πρόσωπό μου,μέσα από διαδικτυακά δημοσιεύματα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι, οι αναφορές του αυτές στο όνομά μου, είναι παντελώς ψευδείς, κακόβουλες και συκοφαντικές και μοναδικό σκοπό έχουν να βλάψουν την τιμή και την υπόληψή μου ,ως τις πιο ουσιώδεις πτυχές της προσωπικότητάς μου αλλα και τη φήμη μου ως διεθνούς διαιτητή.

Έδωσα ήδη εντολή στον δικηγόρο μου να κάνει τις δέουσες νομικές ενέργειες κατά του συγκεκριμένου προσώπου και περαιτέρω να πράξει τα νόμιμα για να σταματήσει η άκριτη και άνευ προηγούμενης διασταύρωσης, αναπαραγωγή των ανωτέρω ψευδών δηλώσεων , από τα ΜΜΕ/ιστοσελίδες.
Η αλήθεια πάντοτε λάμπει και με αυτό το "πιστεύω"" πορεύομαι σε όλη μου την επαγγελματική διαδρομή.

Με τιμή

Κορομηλάς Ηλίας»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0