Basket Talk

Γιουλ: «Ο Ταβάρες να αποσυρθεί στη Ρεάλ, ίσως ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή»

Γιουλ: «Ο Ταβάρες να αποσυρθεί στη Ρεάλ, ίσως ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή»

Ολόκληρος ο οργανισμός της Ρεάλ Μαδρίτης περιστρέφεται γύρω από την ανανέωση συμβολαίου του Έντι Ταβάρες, ο οποίος σύμφωνα με τον Σέρχιο Γιουλ, είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Γκάμπριελ Ντεκ έως το 2028 ενώ έντυσε ξανά στα «λευκά» τον Φακούντο Καμπάτσο μέχρι το 2027 και ήδη αποτελεί φόβητρο για την επόμενη σεζόν.

Το ζήτημα και η πρόθεση των Μαδριλένων είναι να ανανεώσει ο Έντι Ταβάρες. Μάλιστα, στο πλαίσιο της ανανέωσης του ύψους 2.21 σέντερ της «Βασίλισσας» ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε στην ισπανική «AS».

«Είμαι της άποψης πως ο Έντι θα πρέπει να αποσυρθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, όποτε θέλει αυτός. Δεν είμαι ούτε ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, ούτε ο Έντι Ταβάρες, που είναι δουλειά τους όλο αυτό, αλλά είναι ο κορυφαίος σέντερ της Ευρώπης. Δεν υπάρχει κάποιος σαν αυτόν. Για μένα είναι ο καλύτερος αμυντικός, ίσως ακόμη κι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, για μας είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι. Ελπίζω πως θα ανανεώσει για 10 ή 15 χρόνια και πως θα μείνει για μια ζωή στη Μαδρίτη για να σημαδέψει μια ολόκληρη εποχή» εξήγησε μιλώντας στην «AS» ο Σέρχιο Γιουλ.

Όσον αφορά την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη «φούρια ρόχα», ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης είπε: «Δεν βάζω κάποια όρια σε αυτό. Όσο το σώμα μου μου επιτρέπει να παίζω, αυτό θα κάνω. Προφανώς θα ήθελα να είμαι παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά πρέπει πρώτα να προκριθούμε. Κάτι που δεν είναι εύκολο, παρά το γεγονός πως το κάναμε να φαίνεται τέτοιο τα τελευταία χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να πάμε καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, να τελειώσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να κοιτάξουμε πώς μπορούμε να πάρουμε το εισιτήριο για το Παρίσι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0