Basket Talk

Οι νέοι «σημαδεμένοι» του Παναθηναϊκού

Οι νέοι «σημαδεμένοι» του Παναθηναϊκού

Ορισμένα από τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι δεν… λυπούνται να προσθέσουν όλο και περισσότερα τατουάζ στο σώμα τους!

Κάποιο σημαντικό γεγονός, το όνομα ενός αγαπημένου προσώπου είτε απλώς ένα επιθυμητό σχέδιο. Τα τατουάζ εντάσσονται σε αρκετές κατηγορίες και η αλήθεια είναι πως οι αθλητές, ιδίως στις μέρες μας, τα… τιμούν και με το παραπάνω.

Κάτι τέτοιο ισχύει και για αρκετά από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού. Ο Έργκιν Αταμάν είναι έτοιμος να πιάσει το «τιμόνι» μιας ομάδας με πολύ ταλέντο, αλλά και αρκετό… μελάνι στο σώμα!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ανήκει φυσικά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε, όταν το στήθος και το δεξί του χέρι είναι καλυμμένα εξ ολοκλήρου από τατουάζ.

ερναν_ενθ_τατου.jpg

Παρόμοια τύχη έχει και το κορμί του Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος ίσως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, καθώς έχει επιλέξει να γεμίσει ολόκληρο το μπροστινό μέρος του σώματός του, όπως και τα δύο του χέρια.

Lessort_enth_tatoo_1.jpg

Ακολουθεί ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, με τον Πολωνό ψηλό, να έχει προσθέσει το… κατιτίς του σε αμφότερα τα χέρια του.

Μπαλτσεenth_tatoo.jpg

Ο Λούκα Βιλντόζα από την άλλη, περιορίστηκε στην κάλυψη με τατουάζ του αριστερού του χεριού. Δεν παρέλειψε, όμως, να συμπληρώσει από ένα ακόμα, τόσο στην περιοχή των κοιλιακών, όσο και στο έτερο χέρι του.

βιλντοζα.jpg

Κλείνουμε με τον Ντίνο Μήτογλου, που μπορεί να μην έχει γεμίσει το σώμα του με τόσα πολλά τατουάζ, αλλά έχει βάλει την… πινελιά του στο αριστερό χέρι.

μητογλου.jpg

Οι νέοι «πράσινοι» αδιαμφισβήτητα τα πάνε πολύ καλά με τη δερματοστιξία. Αυτό που αναμένουν, ωστόσο, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι τα κατορθώματά τους στο παρκέ!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0