Basket Talk

Καθησυχαστικός Λεμπρόν για την κατάσταση του γιου του: «Όλοι είμαστε καλά»

Καθησυχαστικός Λεμπρόν για την κατάσταση του γιου του: «Όλοι είμαστε καλά»

Μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, ο «Βασιλιάς» δημοσίευσε ένα tweet ευχαριστώντας τους πάντες για την υποστήριξη που έλαβε, ενώ παράλληλα ανέφερε πως για την ώρα όλα βαίνουν καλώς.

Πριν από δύο ημέρες «έσκασε» από το… πουθενά η είδηση ότι ο Μπρόνι Τζέιμς, πρωτότοκος γιος του Λεμπρόν, υπέστη καρδιακή προσβολή σε προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του κολεγίου του.

Τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχθηκε ήταν αμέτρητα φυσικά και ο σούπερ σταρ του NBA ήθελε να στείλει ένα δικό του ευχαριστήριο, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του. Παράλληλα, καθησύχασε τους πάντες ότι ο Μπρόνι είναι σε καλή κατάσταση, όπως και ολόκληρη η οικογένεια του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αμέτρητους ανθρώπους που έστειλαν στην οικογένειά μου την αγάπη τους και τις προσευχές τους. Σας νιώθουμε και είμαι τόσο ευγνώμων. Όλοι πάνε υπέροχα. Έχουμε την οικογένειά μας μαζί, ασφαλή και υγιή. Νιώθουμε την αγάπη σας. Θα έχω περισσότερα να πω όταν θα είμαστε έτοιμοι, αλλά ήθελα να πω σε όλους πόσο σημαντική είναι για εμάς η υποστήριξή σας!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0