Basket Talk

Όταν ο Χουάντσο κυνηγούσε το όνειρο του NBA ως «Μπο Κρουζ» παρέα με τον Άνταμ Σάντλερ (video)

Όταν ο Χουάντσο κυνηγούσε το όνειρο του NBA ως «Μπο Κρουζ» παρέα με τον Άνταμ Σάντλερ (video)

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βρίσκεται μια… ανάσα από το να προστεθεί στο παζλ του Εργκίν Αταμάν για το νέο Παναθηναϊκό και το BN Sports θυμάται τον «έτερος εγώ» του, Μπο Κρουζ, ο οποίος πρωταγωνίστησε μαζί με τον Άνταμ Σάντλερ στην ταινία «Hustle» του Netflix.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα πρόθυρα ενεργοποίησης της «βόμβας» ονόματι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και είναι έτοιμος να ντύσει τον Ισπανό πρωταθλητή Ευρώπης στα πράσινα.

Αν δεν «στραβώσει» κάτι στη συμφωνία των δυο πλευρών, τότε θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή στην Ευρωλίγκα και μια από τις κορυφαίες των τελευταίων χρόνων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

AP22153202914132-e1654283159859.webp

Ο Χουάντσο φυσικά, πέραν του ταλέντου του, έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό όταν… συστήθηκε στη μεγάλη οθόνη, μέσω της ταινίας «Hustle», παραγωγής Άνταμ Σάντλερ και… Λεμπρόν Τζέιμς.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήμουν σε ταινία. Δεν σχεδίαζα να γίνω ηθοποιός. Η πανδημία χτύπησε και ήμουν με τον αδελφό μου και την αδελφή μου στην Σάρλοτ, βαριόμασταν τόσο πολύ. Βαριόμασταν να μένουμε σπίτι κάνοντας τίποτα. Μου ζήτησαν να τραβήξω κάποια video για το κάστινγκ, τους άρεσαν και δεν ήξερα γιατί. Μίλησα με τους σκηνοθέτες και στην πορεία με τον Άνταμ Σάντλερ και είδαν κάτι. Δεν ξέρω. Δύο χρόνια μετά κάναμε την ταινία. Ήταν ωραία αλλά πολύ κουραστικό. Είχαμε γυρίσματα 12-14 ώρες. Είναι μία εμπειρία που θα μείνει για πάντα», είχε πει, εξηγώντας πώς πήρε τον ρόλο.»

Στην ταινία, ο «Μπο Κρουζ» ήταν ένας φέρελπις νέος μπασκετμπολίστας, τον οποίο εντόπισε ο Άνταμ Σάντλερ (scouter των Σίξερς) και προσπάθησε να τον εντάξει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Η αναγνωρισιμότητα του Ισπανού ξέφυγε από τα μπασκετικά πλαίσια, καθώς το «Hustle»… έσπασε τα ταμεία ενώ μάλιστα μέρος πήραν αρκετοί εν ενεργεία ή παλαίμαχοι NBAers: Τρέι Γιανγκ, Τζόρνταν Κλάρκσον, Κρις Μίντλετον, Άαρον Γκόρντον, Κάιλ Λάουρι, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Τομπάιας Χάρις, Τζούλιους Έρβινγκ, Ντιρκ Νοβίτσκι, αδελφοί Βάγκνερ.

MV5BNDE2ZjJhM2ItNjgwOS00NzllLWExYWItNmNmMmU5M2ZhNGNhXkEyXkFqcGdeQWRvb2xpbmhk._V1_.jpg

Μάλιστα, ο «Μπο Κρουζ» ήταν τόσο αφοσιωμένος και προσηλωμένος στην ταινία, που χρειάστηκε να παρατήσει την Μινεσότα (τότε ομάδα του) και να μην την βοηθήσει στη «φούσκα» του NBA (2020)!

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0