Basket Talk

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο Ντόνοβαν Μάρσαλ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο Ντόνοβαν Μάρσαλ

Σοκ στον χώρο του αθλητισμού με τον θάνατο του μπασκετμπολίστα, Ντόνοβαν Μάρσαλ.

Ο 31χρονος Αμερικανός λίγες μόλις μέρες μετά την μεταγραφή του στον Πανιώνιο από τον Αμύντα έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις ΗΠΑ.

Ο ατζέντης του παίκτη Ζώης Χρήστου ενημέρωσε για τα δυσάρεστα αυτά νέα μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης από τα social media.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Ζώη Χρήστου:

«Ήσουν ένας από τους καλύτερους παίκτες εισαγωγής του πρωταθλήματος μας. Όχι απλά ένας παίκτης που έκανε τη δουλειά του, αλλά ένας μεγάλος μαχητής και πραγματικά νικητής. Ήσουν ένας από εμάς, μέρος του ελληνικού λαού. Όλοι μας σε αγαπήσαμε.

Η οικογένειά σου, οι φίλοι σου, οι άνθρωποί σου, όπου κι αν ζούσες και έπαιζες μιλούν για τον μεγάλο Ντ.

Για μένα προσωπικά, ήσουν ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα ποτέ και είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για σένα. Περίμενα να σε δω να παίζεις ξανά εδώ, όπως με ρώτησες, εδώ στην Ελλάδα... Όμως, ο Θεός αποφάσισε να κάνει στεφάνι στον ουρανό... Θα μας λείψει το χαμόγελό σου φίλε....

ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ».


Ενώ και η ΕΟΚ με ανακοίνωση της στάθηκε στο τραγικό αυτό γεγονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ένας αθλητής που πρόλαβε σε μικρό διάστημα παραμονής στη χώρα μας να διακριθεί, για τις επιδόσεις αλλά και τη συμπεριφορά του, ο Ντόνοβαν Μάρσαλ, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών με το άκουσμα της είδησης να προκαλεί σοκ. Η απώλεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ προκάλεσε βαθιά θλίψη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Αμερικανός αθλητής μας συστήθηκε με τον Αμύντα στην περασμένη Elite League και η συνολική του παρουσία τον έφερε με μεταγραφή στον Πανιώνιο, για την επόμενη. Με τραγικό τρόπο, η επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει στην Ελλάδα και σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα εκπληρωθεί. Η μοίρα ήταν πολύ σκληρή μαζί του. Η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έστω και λίγο έγινε μέλος της».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0