Basket Talk

Ο ΛεΜπρόν πηγαίνει Σαουδική Αραβία σαν τον… Forrest Gump!

Ο ΛεΜπρόν πηγαίνει Σαουδική Αραβία σαν τον… Forrest Gump!

Μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ήρθε η σειρά του ΛεΜπρόν Τζέιμς να σχολιάσει με επικό τρόπο την πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Κιλιάν Εμπαπέ!

Η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Κιλιάν Εμπαπέ από την Αλ Χιλάλ, προκειμένου να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας είναι κάτι παραπάνω από… εξωπραγματική. Τα 700 εκατομμύρια που είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου από τη Μέση Ανατολή για έναν χρόνο, έχουν προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

Οι αθλητές δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά από τη συζήτηση. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε αρχικά το βράδυ της Δευτέρας (24/07) την επικείμενη μεταγραφή του Γάλλου σούπερ σταρ με το δικό του μοναδικό τρόπο, για να ακολουθήσει τα ξημερώματα της Τρίτης (25/07) ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Ο «Βασιλιάς» δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα GIF από την ταινία Forrest Gump, όπου δείχνει τον πρωταγωνιστεί να τρέχει. Ο σταρ των Λέικερς συνόδευσε το βίντεο με μία λεζάντα όπου ανέφερε: «Εγώ, κατευθυνόμενος προς τη Σαουδική Αραβία, όταν με καλέσουν για αυτή τη μονοετή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0