Basket Talk

Σρέντερ: «Ελπίζω ο Κλέμπερ να δεχτεί την συγγνώμη μου»

Σρέντερ: «Ελπίζω ο Κλέμπερ να δεχτεί την συγγνώμη μου»
Δημόσια συγγνώμη από τον Ντένις Σρέντερ στον Μάξι Κλέμπερ για την σφοδρή κριτική που του άσκησε.

Τόσο ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, Γκόρντον Χέρμπερτ, όσο και ο αρχηγός της ομάδας, Ντένις Σρέντερ προσπάθησαν να βελτιώσουν το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά την έντονη κριτική που άσκησε ο γκαρντ των Ράπτορς στον Μάξι Κλέμπερ για την απουσία του από το Eurobasket 2022. Το αποτέλεσμα ήταν ο σέντερ των Μάβερικς να αισθάνεται ανεπιθύμητος στην Εθνική και να επιλέγει να απουσιάζει από το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Θέλω να απολογηθώ στον Μάξι και στην οικογένειά του για όσα είπα και για τη δυσφορία που προκάλεσα. Δεν ήταν η πρόθεσή μου να φέρω κανέναν σε μία άβολη θέση ή να προκαλέσω ανησυχία στην ομάδα μου. Η πρόθεση μου ήταν να στηρίξω την ομάδα μου και να ξεκαθαρίσω ότι θα κάνω τα πάντα γι' αυτή.

Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό από την πλευρά μου με τον Κλέμπερ. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι είμαι άμεσος τύπος και υποθέτω πάντα ότι το άτομο με το οποίο μιλάω καταλαβαίνει τι εννοώ. Όπως αποδείχθηκε αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Εξακολουθώ να εκτιμώ και να σέβομαι αυτόν και την καριέρα του και ελπίζω να δεχθεί τη συγγνώμη μου.

Δεν θα απαντήσω σε άλλες ερωτήσεις σχετικά με αυτό και ανυπομονώ για την ομάδα και το Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε ο Σρέντερ.

«Η κατάσταση που δημιουργήθηκε ήταν ατυχής, αλλά τη λύσαμε εσωτερικά κατόπιν συζήτησης και αναλογισμού. Ο Ντένις έδειξε δύναμη με την απολογία του. Ο Ντένις φροντίζει τους συμπαίκτες του. Είναι περήφανος και νιώθει μεγάλη τιμή που εκπροσωπεί τη χώρα του. Ανυπομονούμε για την έναρξη της προετοιμασίας και το χτίσιμο της χημείας της ομάδας», δήλωσε από την πλευρά του ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, Γκόρντον Χέρμπερτ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0