Basket Talk

Παναθηναϊκός: «Πρασινίζει» ο Σενγκέλια αλλά...

Παναθηναϊκός: «Πρασινίζει» ο Σενγκέλια αλλά...
Στην τελική ευθεία της απόκτησης του Τόρνικε Σενγκέλια βρίσκεται ο Παναθηναϊκός παρόλα αυτά το συμβόλαιό του με τη Βίρτους (σε ισχύ μέχρι το 2025) αποτελεί... αγκάθι.
Στο κατόπι μιας πολύ σημαντικής προσθήκης για την παραιτέρω ενίσχυση της frontline του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, τρέχοντας τις τελευταίες ώρες την υπόθεση, Τόρνικε Σενγκέλια.

Οι «πράσινοι» της εποχής Αταμάν δεν έχουν βάλει απλά στο... μάτι το Γεωργιανό σταρ, αλλά έχουν προxωρήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον τους. Σε σημείο που να φαντάζει πιθανό ο «Τόκο» να αποτελέσει το 10ο μεταγραφικό απόκτημα της αρμάδας του «τριφυλλιού».

Ωστόσο και παρά τις προχωρημένες συζητήσεις, ο Σενγκέλια δεν κυκλοφορέι «ελεύθερος και ωραίος» καθώς τον περασμένο Σεπτέμβρη και μετά την επάνοδό του από τον τραυματισμό του στον ώμο (λόγω του οποίου έχασε και το EuroBasket) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3  ak;oma ετών με τη Βίρτους. Γεγονός που τον... δεσμεύει για τα επόμενα δύο χρόνια με τη Μπολόνια.
Μένει πλέον να φανεί κατά πόσον θα βρεθεί η απαραίτητη φόρμουλα και ο Mr. 222 παιχνίδια στη EuroLeague (11.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 13.5 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης  κατά μέσο όρο) θα πιάσει... Αθήνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0