Basket Talk

Στη Νιγηρία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Μου πήρε τρία λεπτά να προσαρμοστώ, γιατί όλοι εδώ μου μοιάζουν» (video)

Στη Νιγηρία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Μου πήρε τρία λεπτά να προσαρμοστώ, γιατί όλοι εδώ μου μοιάζουν» (video)

Στο Λάγος της Νιγηρίας βρέθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και έπαιξε μπάσκετ με νεαρούς φίλους της «στρογγυλής θεάς» σε ανοιχτό γηπεδάκι, ενώ παράλληλα εξέφρασε την δυσκολία να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται στη χώρα των γονιών του.

Συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής φόργουορντ μετά το κουραστικό ταξίδι στην Κίνα και τις ημέρες χαλάρωσης στη Μύκονο, βρέθηκε στη Νιγηρία.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, μου πήρε τρία λεπτά για να προσαρμοστώ όταν προσγειώθηκα στο αεροδρόμιο γιατί όλοι μου μοιάζουν. Όλοι είναι σαν την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Νιγηρία», δήλωσε και εξήγησε το σημαντικό ρόλο της οικογένειας του στη ζωή του.

«Η οικογένειά μου είναι το κίνητρό μου γιατί είμαστε αθλητές. Μου αρέσει το μπάσκετ. Ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο και η μητέρα μου έκανε στίβο. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό για να φτάσω εδώ, το μόνο που ήταν διαφορετικό ήταν η ευκαιρία και το ταλέντο» συνέχισε ο «Thanasty».

Η εταιρία «Flour Mlls of Nigeria» διοργάνωσε ένα camp και είχε καλεσμένο τον Θανάση Αντετοκούνμπο, με τον διεθνή φόργουορντ να δίνει συμβουλές στα παιδιά, που έσπευσαν να τον γνωρίσουν από κοντά.

«Το πιο σημαντικό και δύσκολο πράγμα είναι να μην ξέρεις πώς να παίζεις μπάσκετ, αλλά μόλις ξεκινήσεις να παίζεις, πρέπει να ξέρεις πώς να είσαι πειθαρχημένος και έτοιμος να κάνεις θυσίες», ανέφερε αρχικά.

«Συνειδητοποιώ ότι το μπάσκετ μου έδωσε μια βάση και την ευκαιρία να κάνω ό,τι θέλω στη ζωή. Το λέω συνέχεια, μου άλλαξε τη ζωή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0