Basket Talk

Επικό σχόλιο Κάνααν για τη μετακίνηση Σλούκα στον Παναθηναϊκό: «Νομίζετε πως είναι ο σωτήρας σας»;

Επικό σχόλιο Κάνααν για τη μετακίνηση Σλούκα στον Παναθηναϊκό: «Νομίζετε πως είναι ο σωτήρας σας»;
Απίθανη αντίδραση του Αϊζάια Κάνααν σε σχόλιο του Ταϊρίς Ράις για την μετακίνηση του Σλούκα στον Παναθηναϊκό. «Κανείς δεν το πίστευε.... αλλά νομίζετε πως είναι ο σωτήρας σας;» αναρωτήθηκε ο γκαρντ του Ολυμπιακού, έχοντας διάθεση για σαρκασμό.
Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δέκα μέρες από τη... βόμβα της μετακίνησης του Κώστα Σλούκα στον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό, όμως ακόμα η μπασκετκή Ευρώπη δεν λέει να ησυχάσει.

Αυτός που έριξε... λάδι στη φωτιά αυτή τη φορά ήταν ο Ταϊρίς Ράις, βετεράνος point guard και πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Πανιωνίου, Μπάγερν και Μπαρτσελόνα μεταξύ άλλων. Ο Αμερικανός έκανε repost το twitter της EuroLeague με την πρεμιέρα και το «ντέρμπι αιωνίων», σχολιάζοντας χιομοριστικά πως: «Ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό; Νόμιζα ότι ήταν photoshop. Μου είπανε ότι κάνουνε μεταγραφές αλλά δεν ήξερα ότι ήταν μία από αυτές», έγραψε.
Την... πάσα αυτή δεν άφησε να πάει χαμένη ένας συμπατριώτης του και μεγάλο «πειραχτήρι». Ο Αϊζάια Κάνααν που θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο Λιμάνι, απάντησε στο σχόλιο του Ράις στο post του Λιθουανικού «Basketnews» στο instagram με σαρκαστική διάθεση, γράφοντας ότι: «Κανείς δεν το πίστευε.... αλλά νομίζετε πως είναι ο σωτήρας σας;».

Η νέα σεζόν αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον όπως γίνεται αντιληπτό...
εικόνα_Viber_2023-07-18_20-32-39-254_1.jpg
www.bnsports,.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0