Basket Talk

Εθνική Ελλάδας: Εκτός (και) ο Καλάθης, «παίζουν με τις λέξεις» για Αντετοκούνμπο

Εθνική Ελλάδας: Εκτός (και) ο Καλάθης, «παίζουν με τις λέξεις» για Αντετοκούνμπο

Ο Έλληνας γκαρντ ενημέρωσε το Δημήτρη Ιτούδη πως δεν θα είναι διαθέσιμος για να αγωνιστεί με τα «γαλανόλευκα» στο Mundobasket 2023. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με διαρροές της ΕΟΚ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στην ελληνική αποστολή αλλά αυτό δεν εγγυάται και τη συμμετοχή του Έλληνα σούπερ σταρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.  

Χωρίς το Νικ Καλάθη θα ταξιδέψει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε Ιαπωνία και Ινδονησία για το Mundobasket 2023 με τον 34χρονο παίκτη να ενημερώνει τον προπονητή πως δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, καθώς χρειάζεται ξεκούραση.

O Έλληνας γκαρντ έμεινε εκτός κλήσεων και ο Δημήτρης Ιτούδης ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα κληθεί να γεμίσει ένα από τα αρκετά κενά που θα υπάρχουν στο ρόστερ της ελληνικής αποστολής.

Συγχρόνως, ερωτηματικά υπάρχουν γύρω από τη συμμετοχή του Greek Freak στη διοργάνωση. Οι πιθανότητες ο ίδιος να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο παραμένουν από ελάχιστες έως μηδενικές, παρά τις διαρροές που έχουν προκύψει από την πλευρά της ομοσπονδίας.

Πηγές της ΕΟΚ αναφέρουν πως ο Έλληνας άσος των Μπακς έχει κληθεί κανονικά από τον Ιτούδη, αλλά αυτό μοιάζει με μία προσπάθεια «προετοιμασίας» του κόσμου.

Σχετικά με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, η κατάσταση είναι το ίδιο περίπλοκη. Φήμες επιβεβαιώνουν πως ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού θα κληθεί στην προετοιμασία χωρίς αυτό όμως να συνεπάγεται αυτομάτως το ότι θα φορέσει φανέλα βασικού στο επικείμενο Mundobasket.      

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0