Basket Talk

Τουρκία - Ελλάδα 61-87: Η Εθνική Νέων μετέτρεψε το ντέρμπι σε... περίπατο και «πέταξε» για τα ημιτελικά! (video)

Τουρκία - Ελλάδα 61-87: Η Εθνική Νέων μετέτρεψε το ντέρμπι σε... περίπατο και «πέταξε» για τα ημιτελικά! (video)
Μία Εθνική Νέων να την... πιεις στο ποτήρι. Οι αθλητές του Κώστα Παπαδόπουλου, με πρωτεργάτες τους γνωστούς - άγνωστους (Μαντζούκας, Ζούγρης, Πλώτας) επιβλήθηκαν θριαμβευτικά της Τουρκίας (87-61) και πήραν το εισιτήριο για την 4αδα.


Συνήθισε στις ανατροπές και λέει να τις καθιερώσει. Η Εθνική ομάδα Νέων ανδρών ήταν φανταστική απέναντι στους γέιτονες Τούρκους (87-61), έκανε το καλύτερό της ματς στη διοργάνωση (EuroBasket U20) στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης και... έφυγε για την 4αδα. Εκεί την περιμένει ήδη η υπερταλαντούχα Γαλλία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με περίσσιο πάθος και αυτοθυσία, δεν τρόμαξε από το νωχελικό του ξεκίνημα (βρέθηκε να κυνηγά από το -13, 29-16,  στο 12') και με όπλο την άμυνα και τα κλεψίματα, έφερε... τούμπα τον προημιτελικό, μετατρέποντάς τον σε παράσταση για ένα ρόλο.

Ραντεβού με την Γαλλία θα δώσει η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου το Σάββατο (15/07) για τα ημιτελικά του EuroBasket U20. Η τριάδα των Μαντζούκα (25π., 5ριμπ.), Ζούγρη (14π., 10ριμπ.) και Πλώτα (15π., 6ριμπ., 3ασ.), έκανε «θαύματα» στο παρκέ για να πάρει η Εθνική μας μία σπουδαία πρόκριση.

Όλα τα βλέμματα πλέον στρέφονται στο παιχνίδι απέναντι στους «τρικολόρ» με φόντο τον μεγάλο τελικό.

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 37-43, 47-63, 61-87
Δείτε τα Στατιστικά του Αγώνα ΕΔΩ:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0