Basket Talk

Μποχωρίδης για αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό: «Δεν βοήθησα την ομάδα όσο θα ήθελα - Κρατάω μόνο τις καλές ημέρες»

Μποχωρίδης για αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό: «Δεν βοήθησα την ομάδα όσο θα ήθελα - Κρατάω μόνο τις καλές ημέρες»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στο we radio της ΕΟΚ μιλώντας για την πορεία του στους «πράσινους» καθώς και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Παρελθόν από τον ΠΑΟ αποτελεί πλέον ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο 29χρονος διεθνής μίλησε στο ράδιο της ΕΟΚ για τη θητεία του στο «τριφύλλι» κάνοντας ένα γενικό απολογισμό για τη φετινή χρονιά αλλά και για τη πορεία του ίδιου στο σύλλογο.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ στο ΝΒΑ αλλά κι στην κριτική που δέχθηκε από τους φιλάθλους μετά τους τελικούς της Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε για την τριετία στον Παναθηναϊκό:

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη τριετία για τον Παναθηναϊκό, αφού λειτουργούσε με το σύστημα «έσοδα-έξοδα» που ήταν πιο περιορισμένα τα πράγματα. Οι δυσκολίες ήταν κυρίως στην Ευρώπη που κάναμε κακές πορείες και γενικά υπήρχαν πολλά παιχνίδια που δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε σαν Παναθηναϊκός. Θέλω να τα αφήσω όλα πίσω μου. Σίγουρα οι κακές στιγμές ήταν αρκετές, αλλά υπήρξαν και καλές μέρες και αυτές κρατάω. Κρατάμε τα καλά και προχωράμε»

Για τη φετινή χρονιά:   

«Καλώς ή κακώς ήταν πολλά πράγματα. Συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις προσπαθώ να κοιτάω τα του εαυτού μου και της ομάδας μου μέσω των παικτών. Σίγουρα δε μπορέσαμε να «δεθούμε» σαν σύνολο και να παίξουμε όπως μπορούμε. Και εγώ σίγουρα δεν απέδωσα όπως θα ήθελα και δε βοήθησα όσο θα ήθελα την ομάδα. Κυρίως φταίμε οι παίκτες που ήμασταν στο παρκέ, γιατί στο κάτω-κάτω εμείς αγωνιζόμαστε και μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Επίσης, να πω ότι είχαμε απέναντι έναν Ολυμπιακό που ήταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα και το έδειξε σε όλη την Ευρώπη. Αυτό σίγουρα παίζει το ρόλο του, γιατί όταν παίζεις με μια τόσο καλή ομάδα πρέπει κι εσύ να κάνεις το τέλειο παιχνίδι για να κερδίσεις».

Σχετικά με τον Σάσα Βεζένκοφ:

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενός γι’ αυτόν. Το άξιζε, έχει κάνει τα τελευταία χρόνια απίστευτες πορείες, μας έχει αφήσει όλους έκπληκτους. Το άξιζε σίγουρα και περιμένω πραγματικά να τον δω πώς θα είναι εκεί, όπου πιστεύω θα προσαρμοστεί πάρα πολύ γρήγορα»

Για το επόμενο βήμα:

«Είναι πάρα πολύ νωρίς. Για την ώρα έχω το μυαλό μου μόνο στην Εθνική ομάδα, να είμαι έτοιμος στην προετοιμασία και να δώσω εκεί τον καλύτερό μου εαυτό. Από ‘κει και πέρα, έχουμε χρόνο και θα πάρουμε τις αποφάσεις».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0