Basket Talk

Το BN Sports βρίσκεται στο Stoiximan AegeanBall Festival στη Σύρο! (video)

Το BN Sports βρίσκεται στο Stoiximan AegeanBall Festival στη Σύρο! (video)

Η τελευταία μέρα του Stoiximan AegeanBall Festival στην Σύρο, που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης είναι γεγονός με το VIP League παιχνίδι να παίρνει σειρά.

Αποστολή στη Σύρο για το BN Sports, Τάσος Φαραός

Για άλλη μία χρονιά η Σύρος διοργανώνει το Stoiximan AegeanBall Festival και το BN Sports είναι εκεί για σας μεταφέρει όσα λαμβάνουν χώρα σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ.

Σειρά έχει το VIP League παιχνίδι και πριν την έναρξή του, οι νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών βραβεύτηκαν για την παρουσία τους στο φεστιβάλ.


Η παρουσίαση του οικοδεσπότη, Γιώργου Πρίντεζη, δεν θα μπορούσε να μην είναι ξεχωριστή. Ο διοργανωτής του AegeanBall Festival εισήλθε στο παρκέ πριν την έναρξη του VIP League αλά… NBA!

Το παιχνίδι των αστέρων του μπασκετικού χώρου είναι έτοιμο να ξεκινήσει και το κοινό ξεσηκώνεται με την εμφάνιση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που επέστρεψε στον Ολυμπιακό, στο παρκέ της πλατείας Μιαούλη.


Η ομάδα 3x3 που θα διεκδικήσει τη θέση της στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος στο Κατάρ παρουσιάζεται στο γήπεδο!

Ώρα για τον διαγωνισμό τριπόντων!

Συνεχίζεται η μπασκετική... τρέλα στην Σύρο!

Με τη λήξη του τουρνουά ο Κώστας Παπανικολάου υπέγραψε τις φανέλες των παιδιών που βρίσκονταν εκεί. Ένα υπέροχο τριήμερο για όλους τους λάτρεις του μπάσκετ και του αθλητισμού στην «καρδιά» των Κυκλάδων ολοκληρώθηκε.


www.bnsports.gr



 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0