Basket Talk

Σοκαρισμένο το ευρωπαϊκό μπάσκετ από τη μετακίνηση Σλούκα στον Παναθηναϊκό

Σοκαρισμένο το ευρωπαϊκό μπάσκετ από τη μετακίνηση Σλούκα στον Παναθηναϊκό
Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η μεταγραφή της δεκαετίας, του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό με το Twitter να βαράει «κόκκινο» από τα σχόλια διάσημων σχετικά με την εξέλιξη που έφερε τα... άνω κάτω στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Είναι προφανές ότι όταν ένας παίκτης μετακομίζει από τον έναν αντίπαλο στον άλλον, θα τα... ακούσει και ειδικά όταν αυτοι οι αντίπαλοι είναι οι «αιώνιοι».

Είναι γεγονός, ο Κώστας Σλούκας το τόλμησε και αποφάσισε από τον Πειραιά να ανέβει προς τα βόρεια προάστια για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ίσως η μετακίνηση της δεκαετίας όπως την χαρακτηρίζουν πολλοί με άρωμα... Βασίλη Σπανούλη απλά τούμπαλιν! Η συμφωνία του Έλληνα γκαρντ με το «Τριφύλλι» έχει κάνει το Twitter  να πάρει... φωτιά με αρκετούς μπασκετάνθρωπους και διάσημους να σχολιάζουν τη μεταγραφή!

Ο επίσημος λογαριασμός της EuroLeague στο Twitter χαρακτήσε τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από το «ερυθρόλευκο» στο «πράσινο» στρατόπεδο ως την μετακίνηση του... καλοκαιριού.



Από την πλευρά του ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού (2018-2019, 2019-2020), Ρικ Πιτίνο, έγραψε πως η κόντρα των «αιωνίων» επέστρεψε και πως τώρα το παιχνίδι αρχίζει να γίνεται πιο ανταγωνιστικό!

Παράλληλα ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, Κέντρικ Πέρι δήλωσε σοκαρισμένος.
Για «βόμβα» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ κάνει λόγο η ισπανική «Mundo Deportivo».

«Ο Εργκίν Αταμάν φτιάχνει ομάδα... Avengers», ήταν το σχόλιο του Λιθουανικού «BasketNews».

«Tο σύμβολο των 'ερυθρόλευκων', ο Κώστας Σλούκας πάει στον Παναθηναϊκό», αναφέρει η ιταλική «La Giornata Tipo».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0