Basket Talk

Παναθηναϊκός: Η Μπασκόνια δεν... ξεχνά την υπόθεση Βιλντόζα - Τα λένε στις δικαστικές αίθουσες τον Οκτώβρη!

Παναθηναϊκός: Η Μπασκόνια δεν... ξεχνά την υπόθεση Βιλντόζα - Τα λένε στις δικαστικές αίθουσες τον Οκτώβρη!
Η ιστορία της αντιδικίας της Μπασκόνια με τον νυν παίκτη του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόζα, θα λυθεί στις αίθουσες του δικαστηρίου στις 27 του Οκτώβρη.
Η υπόθεση Μπασκόνια κατά Βιλντόζα έχει και άλλα... ψωμιά, για τα οποία μάλιστα θα χρειαστεί η δικαστική δίοδος ούτως ώστε να υπάρχει μία κατάληξη.

Ο Αργεντινός νυν γκαρντ του Παναθηναϊκού, αποφάσισε τον περασμένο Οκτώβρη να διαβεί και πάλι τον ωκεανό για χάρη του Ερυθρού Αστέρα αυτή τη φορά, με την πρώην ομάδα του στην Ευρώπη, Μπασκόνια να αμφισβητεί ανοιχτά την ορθότητα της κίνησης αυτής.

Οι Βάσκοι διαμήνυαν πως μόνο εκείνοι είχαν τα δικαιώματα του παίκτη στη «γηραιά ήπειρο» και ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο για κάτι τέτοιο με τους Σέρβους παρόλα αυτά και τον Βιλντόζα να τους παρακούν και να ξεκινούν τη συνεργασία τους.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι από τη Βιτόρια δεν έβαλαν φυσικά «νερό στο κρασί» τους, διεκδικώντας οικονομικό αντάλλαγμα (2 εκατ. ευρώ) και το οποίο δεν έλαβαν. Ως εκ τούτου, η όποια διαφωνία τους θα διαλευκανθεί δικαστικώς στις 27 Οκτωβρίου, όταν και έχει οριστεί η δικάσιμη για τον αθλητή του «τριφυλλιού».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0