Basket Talk

Ο Ουόκαπ αποχαιρέτησε τους φίλους του, Σλούκα και Βεζένκοφ!

Ο Ουόκαπ αποχαιρέτησε τους φίλους του, Σλούκα και Βεζένκοφ!
Είναι η ψυχή της παρέας των «παιδιών του Πειραιά» και το έχει δείξει πολλές φορές. Ο Τόμας Ουόκαπ είπε «αντίο» στους Βεζένκοφ και Σλούκα με το δικό του τρόπο, στάζοντας.... μέλι για αυτούς.
Δύο από τα σημαντικότερα, αν όχι τα σημαντικότερα, «γρανάζια» της ερυθρόλευκης μηχανής αποχαιρέτησε την τελευταία εβδομάδα ο Ολυμπιακός, τον καθένα για διαφορετικούς λόγους και ο Τόμας Ουόκαπ θέλησε να τους αποχαιρετήσει ξεχωριστά με το δικό του τρόπο.

Ο Τεξανός πρώην πλέον συμπαίκτης τους, τους ευχήθηκε καλή επίτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας τους, μέσω των αναρτήσεών του, δείχνοντας χαρακτηριστικά την κοντινή σχέση που είχε μαζί τους.

«Αυτός ο τύπος... Μοιραστήκαμε μία υπέροχη σύνδεση στο παρκέ. Θα μου λείψει να το μοιράζομαι αυτό μαζί σου. Καλή τύχη στην πλευρά της πολιτείας φίλε μου. Θα σε δω κάποια στιγμή» έγραψε για τον Σάσα Βεζένκοφ, ενώ δεν ξέχασε φυσικά ούτε τον Κώστα Σλούκα.
walk_vezen.jpg

«Ο φίλος μου. Ένας εξαιρετικός μέντορας και συμπαίκτης. Πρέπει να παίρνονται δύσκολες αποφάσεις και μόνο εσύ ήσουν στη θέση αυτή. Καλή τύχη φίλε μου!» ήταν τα λόγια του στις φωτογραφίες που ανέβασε σαν story στο instagram μαζί τους.
walk_slou.jpg

www.bnsports.gr
 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0