Basket Talk

Μεγάλη επιτυχία για την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου: Υπέγραψε τον Μίλοβαν Ντράσκοβιτς !

Μεγάλη επιτυχία για την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου: Υπέγραψε τον Μίλοβαν Ντράσκοβιτς !

Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου θα… χορεύει σε ρυθμούς «μπλαουγκράνα» με την πολύ σημαντική προσθήκη του Μίλοβαν Ντράσκοβιτς.

Δεν βάζει «στοπ» στα όνειρά της η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου. Η ομάδα της Κρήτης ανέβηκε φέτος στη ΒΕθνική κατηγορία μπάσκετ και μόνο ψηλά μπορεί να κοιτάζει.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και τα μεταγραφικά της σχέδια με το μεγάλο «μπαμ» να γίνεται με την απόκτηση του Μίλοβαν Ντράσκοβιτς. Οι Κρητικοί έχουν διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του βασικού τους κορμού, αλλά επενδύουν σε παίκτες που θα τους συμπληρώσουν ποιοτικά, ώστε η παρθενική τους εμφάνιση στη Β’ Εθνική να είναι αξιόλογη και ανταγωνιστική.

 Ο Μίλοβαν Ντράσκοβιτς, ένας εκ των κορυφαίων ψηλών της Elite League, θα είναι ένας από αυτούς του παίκτες που θα ενισχύσουν με την ποιότητά τους το Αρκαλοχώρι. Με θητεία σε Παγκράτι, Καρδίτσα πλάι στον Γιάννη Μπουρούση, Τρίτωνα και Ερμή Σχηματαρίου ο Μαυροβούνιος δίνει το δικό του στίγμα σε κάθε ομάδα που αγωνίζεται.

Πιο χαρακτηριστική στιγμή της καριέρας του 28χρονου ψηλού είναι η συμμετοχή του στην ομάδα της Μπαρτσελόνα σε ηλικία μόλις 17 ετών. Εκεί αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα εφήβων και στη δεύτερη ομάδα των Καταλανών για τρεις σεζόν ap;o to 2012 vw to 2015. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία της Αυστρίας και της πατρίδας του, του Μαυροβουνίου αλλά και στην Αδριατική Λίγκα ενώ είναι και διεθνής με την εθνική της χώρας του.

Ο κορυφαίος ριμπάουντερ της Elite League έρχεται για να... ταράξει τα νερά της Κρήτης. Ο Ντράσκοβιτς πέρυσι είχε μέσο όρο 10,1 πόντους και 8,9 ριμπάουντ φλερτάροντας με το double double.

H ανακοίνωση της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου:

«Η οικογένεια της @anagennisibc είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την πρώτη της ιστορική μεταγραφή κοινοτικού αθλητή. Ο λόγος για τον Μιλοβαν Ντράσκοβιτς. Πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία της ομάδας μας με έναν αθλητή που συγκαταλέγεται στους πιο επιτυχημένους ξένους που πέρασαν από την Elite League τα τελευταία χρόνια.

O @drasko14, είναι 28 ετών έχει ύψος 2,14 και αγωνίζεται ως power forward και center. Τα τελευταία χρόνια φλερτάρει με τον τίτλο του «double-double tower», καθώς καμαρώνει στην πρώτη θέση των ριμπαουντερ αλλά και τον μπλοκερ του πρωταθλήματος της Α2.

Το 2015 μετακόμισε στην Αυστρία όπου έμεινε και αγωνίστηκε τις τέσσερις επόμενες σεζόν στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας. Έπειτα επέστρεψε στη χώρα του για λογαριασμό της Σουντζέσκα με την οποία και κατέκτησε την 3η θέση της τελικής κατάταξης της Α κατηγορίας, ενώ αγωνίστηκε και στην Αδριατική Λίγκα. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες του Μαυροβουνίου.

Ο Ντρασκοβιτς είναι γνωστός στο πρωτάθλημα της Elite League, καθώς την περίοδο 2019-20 φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο.Παγκρατίου με μεγάλες διακρίσεις καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος ριμπαουντερ ( 12.4 ριμπ μέσο όρο ) του πρωταθλήματος προσθέτοντας 13.8 πόντους μέσο όρο, έπειτα αγωνίστηκε στην Καρδίτσα όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία παίζοντας στο πλάι του Γιάννη Μπουρούση, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Τρίτωνα. Τον Ιανουάριο του 2023 βρέθηκε στον Ερμή Σχηματαρίου στο πρωτάθλημα της Elite League.

Με τη συγκεκριμένη μεταγραφή η ομάδα μας ανεβάζει σημαντικά το επίπεδο της και δείχνει τις προσθέσεις της για την παρθενική της παρουσία στην National League 1. Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Αναγέννησης Milovan! Ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε μπασκετικό και προσωπικό επίπεδο».

εικόνα_Viber_2023-07-04_13-03-12-399.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0