Basket Talk

Tweet με υπονοούμενα από τον Ντερικ Ουιλιαμς μετά την αποδέσμευση του από τον Παναθηναϊκό! (photo)

Tweet με υπονοούμενα από τον Ντερικ Ουιλιαμς μετά την αποδέσμευση του από τον Παναθηναϊκό! (photo)

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε αισίως ο Ντέρικ Γουίλιαμς, ο οποίος με ανάρτησή του άφησε υπονοούμενα, αναφορικά με την ικανοποίηση που – πιθανώς – πήρε, μετά την εν λόγω εξέλιξη.

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της αποδέσμευση του από τον Παναθηναϊκό έβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα ποστάρισμα με πολλά υπονοούμενα αλλά έναν… αποδεκτή.

«Είναι μεγάλη μέρα. Η καλύτερη εδώ και πολλούς μήνες», σχολίασε με την συνοδεία ενός gif, με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό ηθοποιόμ Ντενζέλ Ουάσιγκτον, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η αποδέσμευση του από τους «πράσινους» ήταν κάτι που ήθελε και επιθυμούσε εδώ και πολύ καιρό και ότι τώρα νιώθει ανακούφιση.



Λίγο αργότερα ο Αμερικανός, απαντώντας σε tweet φίλου του Ολυμπιακού που τον ειρωνευόταν, λέγοντας ότι το περασμένο καλοκαίρι επέλεξε τους «πράσινους» λόγω χρημάτων, ο Ουίλιαμς έδωσε συνέχεια και έγραψε σε νέο tweet… 

«Δεν πρόσφεραν καν τα περισσότερα, οπότε αυτό δεν είναι αλήθεια..  Θα πω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα που δεν νομίζω ότι ο Αταμάν μπορεί να διορθώσει, παρότι είναι ένας από τους καλύτερους εκεί έξω. Αν το κάνει, θα του βγάλω το καπέλο…»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0