Basket Talk

Νέο χτύπημα από τον Άρη – Στα «κίτρινα» ο Περσίδης για δύο χρόνια!

Νέο χτύπημα από τον Άρη – Στα «κίτρινα» ο Περσίδης για δύο χρόνια!

Ενισχύσεων… συνέχεια στον Ευρωπαίο Άρη καθώς μετά τη συμφωνία με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη, οι «κίτρινοι» τα βρήκαν και με τον Νίκο Περσίδη σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports. Διετές το συμβόλαιο του Χαλκιδαίου small forward.

Γράφει ο Μάνος Φυρογένης

Η ενίσχυση του ελληνικού κορμού αποτελεί προτεραιότητα στον Άρη, ο οποίος επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω του Eurocup και μέρος αυτής αποτελεί και ο Νίκος Περσίδης, μετά τον Δημήτρη Κακλαμανάκη όπως διαβάσατε στο BN Sports, με τον οποίο θα υπάρξουν ξανά συμπαίκτες μετά το Λάυριο.

Ο Χαλκιδαίος small forward θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Βόρεια Ελλάδα, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι διετίας με τον έμπειρο Έλληνα να αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο «Αυτοκράτορας» θα αποτελέσει τη 12 ομάδα του Νίκου Περσίδη σε επίπεδο αντρών, έχοντας φυσικά ως... παράσημο το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό (2019-20). Μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα του Λαυρίου, της ΑΕΚ και τους Περιστερίου, όντας σταθερά ένα χρήσιμο «όπλο» στα χέρια των προπονητών του τα τελευταία χρόνια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0