Basket Talk

Σάσα Βεζένκοφ: «Φεύγοντας, αφήνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου πίσω»

Σάσα Βεζένκοφ: «Φεύγοντας, αφήνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου πίσω»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram, ο Σάσα Βεζένκοφ ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους».

Ο Σάσα Βεζένκοφ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Η απόφασή του να μην συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» έχει προκαλέσει σοκ στον κόσμο της ομάδας, ωστόσο όπως και ο ίδιος ανέφερε δεν ήταν καθόλου εύκολη.  

Ο 27χρονος φόργουορντ υποστήριξε πως φεύγοντας από τον Πειραιά μετά από πέντε χρόνια, είναι λες και αφήνει ένα κομμάτι της καρδιάς του πίσω κάνοντας αυτό το βήμα το πιο δύσκολο που έχει κάνει στην καριέρα του έως τώρα.   

Αναλυτικά τα λόγια του πρώην πάικτη του Ολυμπιακού:

«Μετά από πολλές ώρες σκέψης τις τελευταίες ημέρες, πήρα την απόφαση να εξερευνήσω τον κόσμο του NBA. Δίχως αμφιβολία, ήταν μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχω πάρει. Αφήνοντας αυτό το υπέροχο κλαμπ μετά από πέντε χρόνια, είναι σαν να αφήνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου πίσω. Στον Ολυμπιακό πραγματοποίησα τα όνειρά μου. Βρήκα μία οικογένεια και ένα σπίτι που δεν μπορούσα να φανταστώ.

Έδωσα ότι είχα, κάθε στιγμή που φορούσα αυτή τη φανέλα. Ακόμα και στις πιο "σκοτεινές " μας στιγμές παραμέιναμε μαζί, ανασηκωθήκαμε και θα έπρεπε να είμαστε υπερήφανοι για τόσα έχουμε πετύχει. Διότι πολεμήσαμε... έως το τέλος. Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να σας ευχαριστήσω. Θα έχω μαζί την υποστήριξή σας και την αγάπη σας, στο καινούργιο κεφάλαιο της ζωής μου. Έως ότου να συναντηθούμε ξανά, μείνετε ενωμένοι και κρατήστε τη φλόγα αναμμένη. Μια φορά κόκκινος για πάντα κόκκινος»

www.bnsports.gr
  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0