Basket Talk

Giannis: Ο Greek Freak μύρισε τα καινούργια του παπούτσια και έπαθε... ψύχωση! (video)

Giannis: Ο Greek Freak μύρισε τα καινούργια του παπούτσια και έπαθε... ψύχωση! (video)
Τρελαμένος δείχνει με την καινούργια σειρά των παπουτσιών του ο Γιάννης Αντετκούνμπο, όπως φαίνεται και στο βίντεο. «Ξέρεις ότι ένα παπούτσι θα γίνει αγαπημένο σου, αν μυρίζει όπως πρέπει να μυρίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Greek Freak.
Με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο να μην έχει «κλειδώσει» ακόμα και τον ίδιο να συνεχίζει να προπονείται ατομικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς, βίντεο από το ΟΑΚΑ με μπλουζάκι της Εθνικής.

Με τις επιχειρηματικές του κινήσεις να μη σταματούν και τον ίδιο να συνεχίζει τα... freaks του, ο Giannis παρουσίασε ανεπίσημα την καινούργια συλλογή παπουτσιών του, «Immortality 3», με χιουμοριστικό τρόπο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το παπούτσι το μαθαίνεις από τη... μυρωδιά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε ξετρελαμένος με αυτή των καινούργιων του μπασκετικών υποδημάτων.
«Αυτό είναι το αγαπημένο μου παπούτσι. Και μυρίζει ωραία... Ξέρεις πότε ένα παπούτσι γίνεται το αγαπημένο σου; Δεν ξέρω αν μπορώ να σας δείξω πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά δεν με νοιάζει... Ξέρεις ότι ένα παπούτσι θα γίνει αγαπημένο σου, ότι είναι καλό αν μυρίζει όπως πρέπει να μυρίζει», έλεγε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0