Basket Talk

«Χτυπάει» και Σαλούστρο ο Πανιώνιος!

«Χτυπάει» και Σαλούστρο ο Πανιώνιος!

Δεν βάζει… φρένο πουθενά ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports, μετά το Νίκο Γκίκα, ο οποίος θεωρείται κλεισμένος, στην Πλατεία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του και ο Χρήστος Σαλούστρος.

Η άνοδος του Πανιωνίου στην Elite League έχει ανοίξει την… όρεξη των ανθρώπων της ομάδας οι οποίοι θέλουν να επαναφέρουν όσο το δυνατόν συντομότερα το τμήμα μπάσκετ εκεί που ανήκει.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ο «Ιστορικός» κινείται για ονόματα εγνωσμένης αξίας και με εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία, μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Γκίκας. Πέρα όμως από τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος θεωρείται ήδη κλεισμένος, πολύ κοντά στην «Πλατεία» φαίνεται πως βρίσκεται και ο Χρήστος Σαλούστρος.

Ο 33χρονος Κρητικός, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, πλησιάζει στον Πανιώνιο σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports, και την επιστροφή του στη Νέα Σμύρνη μετά από μια δεκαετία (είχε φορέσει τα χρώματα των «κυανόρεθρων» την περίοδο 2013-14). Το συμβόλαιο του πρώην παίκτη του Περιστερίου και διεθνή με το εθνόσημο πρόκειται να είναι διετές αν και προς το παρόν, από τον Πανιώνιο δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0