Basket Talk

Δέκα χρόνια πριν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε το... ταξίδι του στο NBA (video)

Δέκα χρόνια πριν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε το... ταξίδι του στο NBA (video)

Η εκπληκτική πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον φανταστικό κόσμο του NBA ξεκίνησε σαν σήμερα 10 χρόνια πριν, όταν και τον επέλεξαν οι Μιλγούοκι Μπακς στο Νο15 του ντραφτ.

Τα λόγια του Ντέιβιντ Στερν τα ξημερώματα της 27ης Ιουνίου του 2013 θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό μας. «With the 15th pick in the 2013 NBA Draft, the Milwaukee Bucks select Giannis Antetokounmpo from Athens-Greece. He last played for Filathletikos in Greece», είπε ο Κομισάριος του NBA. Οι Μπακς επέλεξαν, λοιπόν, στη 15η θέση του ντραφτ το παιδί από τα Σεπόλια που είχε ξεχωρίσει για το μπασκετικό του ταλέντο.

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τότε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πάρει από το χέρι τα «ελάφια» και τα έχει οδηγήσει στο πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια.

Δύο βραβεία MVP, ένα βραβείο MVP σε All Star Game, βραβείο MVP τελικών, καλύτερος αμυντικός της χρονιάς είναι μερικές μόνο από τις προσωπικές διακρίσεις που έχει γνωρίσει ο «Greek Freak» στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και τον καθιστούν ως έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες στο NBA.

Η ομάδα του φρόντισε να τιμήσει την σημερινή μέρα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και όπως έγραψε χαρακτηριστικά «Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία»…

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0