Basket Talk

Βιλντόζα: «Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να γνωρίσω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού»

Βιλντόζα: «Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να γνωρίσω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόζα, μίλησε για τους στόχους της νέας χρονιάς καθώς και για τον καινούριο προπονητή των «πρασίνων», Εργκίν Αταμάν.  

Ο Αργεντίνος γκαρντ, Λούκα Βιλντόζα, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του «τριφυλλιού».

Μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς αισθάνεται μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, λέγοντας:

«Είναι φοβερό το συναίσθημά μου. Συνειδητοποιώντας ότι από τη νέα σεζόν θα φοράω την ιστορική φανέλα του Παναθηναϊκού αισθάνομαι ενθουσιασμένος. Πραγματικά, ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να ξεκινήσω δουλειά με τους νέους συμπαίκτες και προπονητές μου»


Στη συνέχεια, ο 27χρονος αναφέρθηκε στους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν πάντοτε με τους ομαδικούς. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν τα πολλά και μεγάλα λόγια. Θα δουλέψουμε σκληρά ως ομάδα και εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν», είπε και συμπλήρωσε: «Πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ ισχυρή ομάδα τη νέα χρονιά. Ο κόουτς Αταμάν είναι ένας εξαιρετικός και ιδιαίτερα έμπειρος και επιτυχημένος προπονητής. Ξέρει να οδηγεί τους παίκτες του στο να παίζουν πάνω από τα όριά τους. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν»


Για τον κόσμο της ομάδας:

«Γνωρίζω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, καθώς έχω αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, αλλά και από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι... τρελή. Λατρεύουν την ομάδα και το εκφράζουν με έναν μοναδικό τρόπο. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό και ανυπομονώ να το ζήσω. Είμαι βέβαιος πως θα έχω τρομερή σύνδεση μαζί τους.

Όπως προανέφερα δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Το μόνο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψω σκληρά και θα δίνω καθημερινά τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ξέρουν τον τρόπο να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα και θα μας ωθήσουν να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά μας όρια. Τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας σε όλα τα παιχνίδια. Ανυπομονώ να τους δω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0