Basket Talk

Δημήτρης Μωραΐτης: «Θέλω να γίνει ο Παναθηναϊκός επτάστερος» (video)

Δημήτρης Μωραΐτης: «Θέλω να γίνει ο Παναθηναϊκός επτάστερος» (video)

Ο Δημήτρης Μωραΐτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό.   

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τη νέα του ομάδα:

«Τα συναισθήματά μου είναι, πραγματικά, απερίγραπτα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ανυπομονώ για όλα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ»


Οι στόχοι του:  

«Γενικά, δε μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια, αλλά, προφανώς, ένας μεγάλος στόχος που θα ήθελα να εκπληρωθεί, είναι να γίνει ο Παναθηναϊκός επτάστερος. Πιστεύω ότι είναι το όνειρο και το όραμα όλων μας, θα ήταν τεράστια επιτυχία για μένα».


Για το όνειρό του να παίξει στον Παναθηναϊκό:

«Προφανώς, πιστεύω πως είναι όνειρο κάθε παιδιού να αγωνιστεί σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και στην Ευρωλίγκα. Όπως είπα και πριν, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ανυπομονώ και δε βλέπω την ώρα να παίξω μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο».


Το μήνυμά του στον κόσμο του «τριφυλλιού»:  

«Ανυπομονώ, περιμένω πώς και πώς να παίξω σε γεμάτο ΟΑΚΑ, να νιώσω τον κόσμο να φωνάζει για εμάς. Θέλω να το νιώσω, πραγματικά ανυπομονώ.

Περιμένω από τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο, να μας στηρίζει καθημερινά. Εγώ από τη μεριά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να φτάσουμε όλοι μαζί εκεί που θέλουμε και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0