Basket Talk

Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 96-85: Πρωταθλήτρια η ομάδα του Ομπράντοβιτς σε ματς με ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης!

Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 96-85: Πρωταθλήτρια η ομάδα του Ομπράντοβιτς σε ματς με ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης!

Η Παρτιζάν επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 96-85 στον πέμπτο και τελευταίο τελικό και έτσι κατέκτησε την ABA Liga για τη σεζόν 2022-23! Ασύλληπτο το νούμερο της προσέλευσης των θεατών στην «Stark Arena».

Σχετικά Άρθρα

Η Παρτιζάν είναι πρωταθλήτρια στην ABA Liga! H ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μπορεί να απώλεσε τη διαφορά των 20 πόντων που είχε στο ημίχρονο, αλλά «έχτισε» στην εκπληκτική εμφάνιση του πρώτου μέρους και επικράτησε τελικά του Ερυθρού Αστέρα στον πέμπτο και τελευταίο τελικό με 96-85, για να πάρει τη σειρά με 3-2 και μαζί και το τρόπαιο!

Τρομερή εμφάνιση από τον Κέβιν Πάντερ που σταμάτησε στους 32 πόντους, ενώ από την «ερυθρόλευκη» μεριά ξεχώρισε ο Όγκνιεν Ντόμπριτς με 18.

Η προσέλευση του κοινού στην «Stark Arena» έφτασε σε μυθικά νούμερα. Στο γήπεδο βρέθηκαν 22.198 θεατές (!), αριθμός ρεκόρ για παιχνίδι πρωταθλήματος στην ABA Liga!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με… σπασμένα τα φρένα στο πρώτο δεκάλεπτο, σημείωσαν 30 πόντους και είχαν ήδη αποκτήσει διψήφια διαφορά (30-18). Τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα καλύτερα στη συνέχεια, αφού συνέχισαν με τους ίδιους ρυθμούς και πήγαν στα αποδυτήρια με το +20 (54-34).

Ο Ερυθρός έπρεπε πια ανέβει ένα βουνό. Αλλά δεν το έβαλε κάτω. Πείσμωσε, έβγαλε αντίδραση και με ένα επιμέρους 34-21 στην τρίτη περίοδο, μείωσε σε μονοψήφια επίπεδα (75-68) και βρισκόταν για τα καλά μέσα στο παιχνίδι του τίτλου!

Η «μάχη» στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης ήταν μεγάλη. Οι άμυνες έγινε εμφανώς πιο «σφιχτές» και οι παίκτες έβρισκαν πιο δύσκολα το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι. Η Παρτιζάν, ωστόσο, δεν άφησε το προβάδισμά της να πάει χαμένο. Διατήρησε τα «ηνία» μέχρι και το φινάλε, επικράτησε με 96-85 και κάπως έτσι στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Τα δεκάλεπτα: 30-18, 54-34, 75-68, 96-85

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0