Basket Talk

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Να είμαστε πρωταθλητές και να πάμε στο Final 4 της EuroLeague»

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Να είμαστε πρωταθλητές και να πάμε στο Final 4 της EuroLeague»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ενίσχυσε τη frontline του με την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σέντερ μίλησε για τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα σεζόν, αλλά και για το πόσο ανυπομονεί να δει ένα γεμάτο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νέος σέντερ των «πρασίνων»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και αυτής της ομάδας. Νιώθω υπερηφάνεια και είμαι έτοιμος να μπω στο παρκέ για να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Ρώτησα και τον Θανάση και τον Γιάννη. Πάντα ρωτάω τα αδέρφια μου για τις προτάσεις που έχω. Ο Θανάσης μου είπε πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα, μου είπε να αποδεχθώ την πρόταση και εγώ τον άκουσα.

Ο στόχος μου με τον Παναθηναϊκό είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, να είμαστε πρωταθλητές στην Ελλάδα και να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

Ο κόουτς Αταμάν είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και ένας δυνατός χαρακτήρας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του.

Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Είναι ένα τρομερό γήπεδο, το καλύτερο της Ευρωλίγκας. Ανυπομονώ πραγματικά να δω τον κόσμο και να ακούσω το θόρυβο που δημιουργείται. Σας περιμένω όλους εκεί.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι ελπίζω να σας δω εδώ, στο ΟΑΚΑ. Να είναι συνέχεια γεμάτο και να ζητωκραυγάζετε για την ομάδα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0