Basket Talk

Το BN Sports βρέθηκε στην ανακαίνιση των γηπέδων μπάσκετ στα Κάτω Πατήσια! (video)

Το BN Sports βρέθηκε στην ανακαίνιση των γηπέδων μπάσκετ στα Κάτω Πατήσια! (video)
Μια δράση με στόχο την συμμετοχή όλων των παιδιών στον αθλητισμό, ενάντια στην περιθωριοποίηση, οργάνωσε η EuroLeague μαζί με την BKT ανακαινίζοντας δύο γήπεδα μπάσκετ στα Κάτω Πατήσια.
Με πρωτοβουλία της EuroLeague σε συνεργασία με την BKT Sports ανακαινίστηκαν δύο γήπεδα μπάσκετ στα Κάτω Πατήσια. Η δράση έθεσε σε πρώτο πλάνο την ύπαρξη κατάλληλων αθλητικών εγκαταστάσεων με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ζωής των νέων που κινδυνεύουν από περιθωριοποίηση.

Το BN Sports βρέθηκε στα εγκαίνια των γηπέδων και σας μεταφέρει τις εικόνες από το τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκαν παιδιά από τις γύρω γειτονιές, καθώς και τοποθετήσεις από σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού και όχι μόνο που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Οι φωτογραφίες του «πριν» και του «μετά» των γηπέδων είναι χαρακτηριστικές της μεγάλης αλλαγής.

Από το γήπεδο μέχρι και τις μπασκέτες έχει δωθεί η δέουσα προσοχή στη λεπτομέρεια. Χρώματα και σχέδια για να προσελκύσουν τα παιδιά στον αθλητισμό.

Ο δήμος Αθηναίων υποστήριξε αυτή την δράση γι' αυτό και ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων της εκδήλωσης.

Παιδιά όλων των ηλικιών, αγόρια και κορίτσια, κάθε καταγωγής, πήραν θέση για αναμνηστικές φωτογραφίες λίγο πριν το τζάμπολ. Το μήνυμα ήταν ένα και καθολικό. «Όχι στην περιθωριοποίηση»!

Εκπρόσωποι της EuroLeague, ανάμεσά τους και ο Κίμων Στέφος, Διευθυντής of Corporate Partnership & Licensing Sales, μίλησαν για το εγχείρημα.

Η παρουσιάστρια του event, Δώρα Παντέλη, παρέδωσε την σκυτάλη στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη που με την σειρά του έδωσε το σήμα της εκκίνησης του τουρνουά.

Με το μπάσκετ να διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην ζωή του, ο «big Σόφο» έδωσε το παρών και μιλώντας στα ΜΜΕ τόνισε την ανάγκη τέτοιων δράσεων κατά της περιθωριοποίησης αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στον αθλητισμό δεν υπάρχει διαχωρισμός, είμαστε όλοι ίσοι».



Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0