Basket Talk

Η Εφές αποχαιρέτησε τον Αταμάν με ένα βίντεο γεμάτο... αναμνήσεις! (video)

Η Εφές αποχαιρέτησε τον Αταμάν με ένα βίντεο γεμάτο... αναμνήσεις! (video)
Πέντε χρόνια είναι αυτά, δεν τα λες και λίγα. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για τον Εργκίν Αταμάν και την Εφές Ανατολού, με τους Τούρκους να λένε το δικό τους «αντίο»  σε έναν άνθρωπο που τους... γιγάντωσε, μέσα από ένα βίντεο 3:15 λεπτών.
Μπορεί η χρονιά στην Ευρώπη να μην εξελίχθηκε ιδανικά για την Εφές Ανατολού παρόλα αυτά, ο Εργκίν Αταμάν έκανε το... καθήκον του πριν αποχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη.

Αφού λοιπόν ο ίδιος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά το τέλος της σειράς με την Καρσίγιακα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν η σειρά της Εφές να τον αποχαιρετήσει με ένα βίντεο 3:15 λεπτών, γεμάτο στιγμές.

Δύο πρωταθλήματα Ευρώπης, τρία Τουρκίας, δύο Κύπελλα και τρία Super Cup της γειτονικής χώρας. Ένας πραγματικός ευεργέτης του πάγκου της Εφές.

«Αλησμόνητα επιτεύγματα, αμέτρητα τρόπαια και πολύ ιδιαίτερες ιστορίες. Σε ευχαριστούμε για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή σου σε αυτόν τον σύλλογο» ήταν τα λόγια στον επίσημο λογαριασμό της Εφές στον Εργκίν Αταμάν, μέσα από ένα βίντεο γεμάτο τρόπαια και επιτυχίες!
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0